VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba: -modely -dřevěné -epoxidové -kovomodely -odlitky -opracování.

Služby: - pokládka a renovace dřevěných podlah i parket - malířství

Nabízíme výrobu a renovaci kardanových a klikových hřídelí, homokinetických kloubů pro nákladní, osobní a zemědělskou techniku. Zámečnické práce.

Projekce: - elektro. Práce: - elektroinstalační.

Montáž a prodej podlahových krytin. Pokládka: - laminátové i dřevěné podlahy, korkové podlahy, PVC, linoleum, koberce, marmoleum.

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek.

Stavební činnost: - zemní práce především velkého rozsahu - zakládání staveb - zajištění stavebních jam - sanace a stabilizace zemin - veškeré inženýrské sítě - komunikace včetně mostů - stavba silnic a dálnic - vodohospodářské stavby - kanalizace Hornická činnost. Dřevospracovatelská činnost. Nakládání s ...

Zakázková výroba soustružených dílů v kusovém i sériovém objemu. Výrobky strojního charakteru: - konstrukční ocel - nerezová ocel - barevné kovy - plasty. Spojovací materiál: - čepy - šrouby - matice - podložky - hřídele - pouzdra

Opravy dezénů forem pro vstřikování plastů, optimalizace lesku na přesné hodnoty, oživení dezénu pískováním. Nabízíme: - služby týkajících se oprav forem, poradenství a odborného servisu. - povrchovou úpravu kovů. Chemický popis forem: - např.: dílců nástojů, loga firem, technický popis, datumovka apod. Non-stop pohotovost !!!

Vodoinstalatérské práce: -vodovodní řady pro města a obce -vodovodní přípojky pro objekty -dodávka, pokládka, montáž -zapojování, tlakové zkoušky -rozbory vody -uvedení do provozu -předání dokumentace ke kolaudaci.

Truhlářství. Výroba: - nábytek - schody - dveře - pergoly, ploty - zahradní nábytek - kuchyně.

Velkoobchod, prodej: -plastové potrubní systémy pro vnitřní instalace, venkovní montáže (plyn, voda, kanalizace, ústřední, podlahové topení). Projekt, nová výstavba, dodávky na klíč, rekonstrukce, oprava, komplexní dodávka: -inženýrské sítě venkovní -plynovody -vodovody -kanalizační řady -teplovody ...

Výroba: -ocelové konstrukce -stojany, schodiště, podesty. Služby: -zámečnické práce -palety pro převoz skla, oken -svařování -stavebně montážní práce.

Služby: -kompletní dodávka střešních systémů BRAMAC, TEGOLA BOHEMIA -stavební klempířství -pokrývačské práce -vodoinstalace -topenářské práce.

Tryskání, pískování: -ocelových konstrukcí, betonů, cihelného zdiva atd. Práce provádíme mobilním způsobem po celé ČR a SR. Čistící služby, čistění všech typů povrchů: -cihla, keramika, beton, vápenec, kámen, mramor.

Prodej: - dámské, pánské, bavlněné, koženkové kabelky - tašky z bavlny - módní kabelky - kabelky s vlastním vzorem - tašky z eko-kůže - sportovní kabelky. Česká výroba.

Služby-řemeslo: -zakázkové stavební truhlářství.

Služby: -geodetická kancelář -geodetické práce -podklady pro projekty -zaměřování inženýrských sítí -vytyčování staveb -geometrické plány. Prodej, servis: -geodetické přístroje.

Výroba: - nízkonapěťové rozvaděče - prachotěsné plechové skříňky - prachotěsný přípojnicový rozvod - zapozdřené skříňky.

Truhlářství. Práce: - truhlářské.

Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba: - nábytek.

Práce: -sklenářské, zasklívání.

Projekce, projekční práce: - elektro - měřící, ovládací a regulační obvody technologických zařízení - elektroinstalace objektů - sdělovací, telefonní rozvody.

Služby: - tesařské - pokrývačské.