VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky na klíč - rekonstrukce, modernizace obytných staveb, objektů Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické - stolařské - zemní a výkopové práce.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek, interiéry - schody, schodiště - kuchyně - dveře.

Práce: -zednické -inženýrské sítě. Montáž: -plastová okna.

Práce: - malířské, malířství, malby, malování - natěračské, natěračství, nátěry - fasádnické, fasády - dekorační, dekorace.

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Montáž, půjčovna, pronájem - lešení. Zámečnictví.

Kovovýroba: - zpracování plechu - zámečnické práce.

Nabízíme Vám: - kompletní služby v oblasti realizace elektromontážních prací od zhotovení projektu - zpracování variantních technických řešení přes realizaci díla až po zabezpečení servisu. - komplexní dodávky silnoproudých a slaboproudých technologií - rekonstrukce elektroinstalace domů, bytů, kanceláří atd. - ...

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Stromolezectví-rizikové kácení stromů a péče o stromy-bezpečnostní, zdravotní a redukční řezy stromů, řezy ovocných stromů, výsadba stromů a keřů, tvorba zahrad, stříhání živých plotů Naší předností je PRAXE, BEZPEČNOST, RYCHLOST A NÍZKÁ CENA

Montáž, výroba, prodej: -obklady, dlažba, schody, parapety. Kamenické práce: -sokly, zídky. Služby: -čištění kamene mechanické i chemické. Výroba-žula: -hřbitovní architektura -náhrobní kameny -vázy, mísy. Repase, opravy starých kamenných prvků.

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.

Služby: -montáž sádrokartonových systémů -minerální podhledy -půdní vestavby -zateplovací fasády -bytová jádra -interiérové dveře -střešní okna.

Zámečnické práce - zámečnictví, zámečník

Montáž, dodávka: - intalatérské práce - plynařské práce - ústřední topení - vodoinstalace - plynoinstalace - solární panely, zařízení.

Maloobchod, prodej: - vodoinstalční materiál - topenářský a plynařský materiál - dodávka práce instalatérské, topenářské, plynařské.

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).

zednicke prace omitani štukovani obkladani dlažděni rekonstrukce zakladove desky zakladani zdiva

Truhlářství, nakládání s odpady.

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.

Výkup: - kovů. Práce: - svářečské - jeřábnické. Autodoprava

Práce: -výkopové pro studně -prohlubování studny (nikoliv vrtání), čištění, desinfekce -výměny čerpadel -instalace vodáren -zajistíme opravy pump.