VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Koupelny KM Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - balkony, terasy - bazény. Práce: - zednické a obkladačské.

Kovoobrábění. Práce: -soustružnické. -obráběčské.

Služby, řemeslo: -truhlářství -čalounictví.

Stolařství. Výroba: -kuchyňské linky -ložnice -dveře -okna -vrata -jídelny -bary.

Voda, topení, plyn. Práce: - plynařské - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské.

Tesařství, prodej, montáž: -krovy, vazby, krytina (klasická): -nástřik proti hmyzu a dřevokazným houbám -Tondach -Bramac -KM Beta -šindel -dřevo, řezivo, trámy, hranoly, fošny, desky -klempířské práce -dřevostavby -stavební truhlářství -montáž střešních oken (VELUX, ROTO, VINDEC, KUBESO, FENESTRA, FAKRO).

Stavby, rekonstrukce. Návrhy a realizace interiéru na klíč. Návrhy a realizace atypických nábytkových sestav a jednotlivých kusů.

Revize: - elektrické zařízení - stroje - nářadí - spotřebiče - hromosvody.

Dovolujeme si Vám nabídnout servis nemovitostí v Praze v rozsahu od drobných oprav až po kompletní opravu všech nemovitostí.Dlouhodobá praxe, široká nabídka služeb a prevence škody na majetku. Technická správa a servis budov, hodinový manžel, údržba zahrad a parků.

Truhlářské a stolařské práce: -výroba dřevěných palet -plotovky, trámy.

Malířství. Práce: -malířské, malíř, malby -natěračské, natěrač, nátěry.

Podlahářské a stolařské práce. Prodej, montáž: - laminátové, dřevěné, vinylové podlahy - PVC - koberce - dveře, zárubně - vestavné skříně - kancelářský a bytový nábytek - žaluzie.

Práce: - malířské - natěračské.

Stavby-Zahrady. Stavební a zednické práce: -realizace na klíč, údržba -stavby domů na klíč -rekonstrukce bytů, domů -fasádní systémy -základové desky -inženýrské sítě -ploty, oplocení, podezdívky -pokládka zámkové dlažby -chodníky, obrubníky -strojové hutnící práce - další stavební práce dle přání. Zahradnické práce: ...

Práce: - malířské - natěračské.

Práce: -stolařské -inteiérový nábytek -okna, dveře.

Zámečnické a montážní práce. Realizace fotovoltaických elektráren Stavba plotů a oplocení. Nátěry šikmých a rovných střech. Dodávková autodoprava.

Výroba a zhotovení oken, polic, dveří, nábytku, schodů, podlah, zahradního nábytku, dřevených chatek aj. Výroba a zhotovení i z materiálů nahrazujících dřevo Opravy a ostatní dle dohody Zakázková výroba NONSTOP Mobil: + 420 739 034 879 Tel./fax: + 420 318 864 485

Klempířské a pokrývačské práce.

Výroba a zhotovení oken, dveří, nábytku, schodů, podlah, zahradního nábytku, dřevených chatek aj. Opravy a ostatní dle dohody Zakázková výroba.

Výroba a prodej: -vrtné nástroje, zeměvrtné nářadí -listová dláta, valivá dláta -přechody, spojníky, koncovky, centrátory a přibíráky -vrtné tyče, vrtné šneky -korunky jádrovací, pažnicové, -výměnné štoly, nože a zuby -velkoprůměrové šneky, vrtné hrnce, jádrovky -pažnice, tlačné roury, betonovací roury -ochrany proti oděru ...

Zámečnictví, zámečník. - zámečnické práce

Truhlářství, stolařství. - stolařské a truhlářské práce