VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Tesařství. Výroba: - střešní konstrukce ze dřeva - altány - pergoly - dřevostavby.

Montáž, servis, oprava: -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické práce.

Elektrikářské práce - oprava, servis - elektrospotřebičů Zastupitel obce Lukoveček.

Zámečnictví. Kovovýroba, výroba: - výrobky z kovu.

Stolařství. Truhlářství. Stavební truhlářství. Výroba: - okna, dveře, parapety - skříně - schody - kuchyňské linky - stoly.

Práce: - restaurátorské - malířské - pozlacování.

Služby, vyšívání: - umělecké - strojní - ruční

Služby: - vodoinstalace - topenářství

Montáž: - domovní instalace, rekonstrukce: - kuchyň, koupelna - průmyslové instalace - hromosvody. Opravy: - elektro. Služby: - revize nářadí a spotřebičů. Prodej: - elektrické nářadí - náhradní díly a příslušenství.

Služby: - malířství, natěračství

Natěrač a malíř. tapety, malby, nátěry, dokončovací práce po stavbě.

Topenářské práce, topenář.

Stavební práce: - stavby- rodinné domy, nebytové prostory - rekonstrukce domů - obklady, dlažby - sádrokartony - termofasády - přestavby bytových jader - kachlová kamna, krby - podřezání - dlaždičské - podkládání zámkové dlažby.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce: -obkladačské -dlaždické.

Řemeslo: -malíř -natěrač.

Práce: - malířské v exteriérech i interiérech - natěračské - fládrování - drobné zednické práce - malování obrazů na stěny podle reprodukcí.

Práce: -malířské a natěračské -drobné zednické opravy -rekonstrukce bytů -nástřiky tekutých tapet -povrchové úpravy nábytku.

Výkopové práce, nakládání materiálu. Výkopové práce: - vodovodní přípojky, opravy, přípojky na plyn, pro elektrické kabely.

Pila. Práce: -tesařské, truhlářské: -montáž krovů -bednění -lešení -obklady -pergoly, přístřešky -dřevěné ploty -zahradní chatky -lesní -kácení zahradních stromů.

Truhlářství, podlahářství. Výroba z masivu, dýhovaných DTD, lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, dřevěné regály ... -špaletová a EURO okna -dřevěná schodiště, zábradlí. Repase: -historické dveře, vrata, okna.