VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zakázkové šití, opravy, úpravy: - přešívání a scelování veškerých oděvů.

Provádí práce: - zámečnické - opravy, servis vozidel, aut.

Zámečnictví: -zámečnické práce.

Provádí práce: - instalace elektro (hromosvody, rozvaděče).

Voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalační, topenářské - solární zařízení - čistění odpady.

Montáž suchých staveb: - sádrokartonové systémy - minerální kazetové podhledy.

Zemní práce: - bagr Broyt X20 výbava : lžíce šíře 0, 60m, 0, 90m - výkopy - hloubění základů - demolice - vodovody, kanalizace, plynovody - různé výkopové práce ve stížených podmínkách - pozemní komunikace.

Výroba: -kolejové konstrukce -navařování, svařování -renovace.

Kovoobrábění: -elektroerozivní obrábění

Výstavba, rekonstrukce, opravy: -kanalizace. Zemní práce.

Služby: - opravy a rekonstrukce bytových fondů - malířství, lakýrnictví - vodoinstalace - sklenářství

Elektronavijárna. Služby: - převíjení elektromotorů, elektromotory. Řemeslnické práce: - klempířské práce, klempíř. Výroba a prodej i z dodaného materiálu.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Izolační práce: -tepelné izolace a hydroizolace -proti tlakové vodě -proti ropným produktům -izolace střešních krytin -proti radonu -izolace foliovými systémy.

Zámečnické práce: - ocel - konstrukce - zastření střech - ploty, brány - kovovýroba.

Provádíme: - instalace elektronických zabezpečovacích zařízení a požární signalizace.

Montáž izolačních a doplňkových materiálů, prodej: - izolace: - průmyslové - tepelné, chladírenské, protipožární, protihlukové, akustické - stavební-hydroizolace - materiály - tuzemské, zahraniční, nízkoteplotní, vysokoteplotní.

Práce: - zemní práce - stavební práce - autodoprava.

Služby: -montáže všech systémů ústředního topení -montáže vodoinstalace -plynofikace -projektová dokumentace -revizní zkoušky.

Stavební firma. Projekce, inženýrská činnost, realizace novostaveb, rekonstrukce, opravy: -rodinné domy zděné: -komplexní realizace včetně inženýrských sítí a vnitřních instalací -zemní práce -základové práce -obvodové pláště -střešní konstrukce včetně krytiny -veškeré vnitřní vybavení -atypické srubové stavby, ...