VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výškové práce horolezeckou technikou. Elektroinstalace silnoproud, slaboproud. Montáže: - hromosvody - bezpečné přechody pro chodce s LED blikajícím osvětlením, LED semafory - zvonkové systémy.

Stolařství, truhlářství. Práce: -truhlářské -stolařské. Sušení: -řezivo.

Truhlářství. Výroba: -stavebně truhlářská -dřevěná okna, EURO okna -dveře - pergoly - altány - ploty a zábradlí.

Služby, práce: - vložkování komínů.

Práce, služby, broušení: - nože, nůžky - frézy, kotoučové pily - brusle - zámečnictví - obchodní činnost.

Autoslužby. Nákladní autodoprava. Odvoz, doprava, přeprava: - štěrk, písek, struska, zemina, kameny, palivo, uhlí. Zemní a výkopové práce: - úpravy terénů, bazény, kanalizace.

Práce: -truhlářské. Výroba: -okna, eurookna.

Výroba, prodej: -plastové profily. Práce: -kovoobrábění. Provozovna: -Tučapy 86, tel.:572593936, 572503425.

Klempířství: - klempířské práce

Dodávky, montáž: - dřevěné venkovní terasy z tropických dřevin a spékaného (thermo) dřeva - dřevěné venkovní obklady a podlahy. Výroba, montáž: - nábytek - zakázkové kuchyně - atypické dveře vnitřní, posuvné stěny, okna a dveře vstupní v euro profilu - vestavné skříně - dětské pokoje, postele a věšákové stěny - dřevěné schodiště ...

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - zahradní nábytek - kancelářský nábytek - dveře - dětské pokoje - ložnice - schodiště - vestavěný nábytek.

Tesařské práce. Stavba: - výtahy a vrátky. Montáže, demontáže a pronájem lešení.

Občanské a průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Montáž sádrokartonů a podhledů.

E-projekt. Projekce elektro: - silnoproudá elektrotechnika.

Služby: -truhlářství -truhlářské práce.

Elektroinstalační práce. Montáž, oprava, revize: - elektrické zařízení. Oprava, servis: - akumulační kamna EMKOCZ.

Stolařské práce: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - ložnice - koupelnový nábytek - nábytek pro kanceláře, restaurace a komerční prostory.

Dřevařské závody. Truhlářství. Výroba: - okna - balkónová - dveře - vnitřní - vchodové - dýhované - fóliované - kazetové - palubkové - garážová vrata - dveře s olověnou vložkou - protikhlukové dveře.

Projekce, dodávka: -topení, ústřední vytápění.

Nové instalace, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -kanalizace vnitřní -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů -ohřev teplé užitkové vody (TUV) -topení ústřední, etážové, podlahové GABOTHERM.

Služby: -odborné scelování oděvů, látek (látky) -potahování knoflíků -výměny druků -úpravy, opravy oděvů. Prodej: -oděvní doplňky.

Řemeslo, práce: -vodo-topo -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické: -vrata, brány. Montáž: -vodoměry, měřidla.