VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Dodávka, montáž, stavba, realizace, oprava: - střešní pláště, střechy. Řemeslnické práce: - klempířské, pokrývačské - klempířství, pokrývačství.

Naše služby: - montáž sádrokartonu - zateplení fasád - obklady a dlažby.

Výroba, opravy: -pracovní stroje -stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -zámečnické.

Výroba: -zednické nářadí -autopřívěsy -kovovýroba -svařování, lisování, třískové obrábění, broušení bezhroté -CO2* -strojní lisy 25-100 tun -zámečnické práce -zakázková kovovýroba -výroba pružin.

Provádíme: - elektroinstalační práce - hromosvody, EPS, EZS.

Poskytování služeb v oblasti instalace vzduchotechniky a vzduchotechnického potrubí.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky, kuchyně - dětské, studentské pokoje - ložnicový nábytek - patrové postele - obývací stěny - čalouněný nábytek - kancelářský nábytek - dřevěné obklady ineriéru, exteriéru - pokládání podlah.

Práce: -malování exterierů -malování interierů -dekorativní malby (šumrování, houbová technika, vytahování, roztírání, tupování, batikování, válečkování, vytírání, frotážování, malování obrázků dle vlastních nebo našich návrhů, trhané nátěry, bordury, linky, pruhy) -štukatérské práce -lepení ozdobných lišt. -renovace parket ( ...

Instalatérské, topenářské a plynařské práce: -revize plynových zařízení, tlakové a topné zkoušky -montáže a rekonstrukce topení -montáže a rekonstrukce plynových zařízení -montáže solárních systémů a tepelných čerpadel -provádění plynovodních, kanalizačních a vodovodních přípojek -servis plynových spotřebičů -montáž a ...

Služby: -nakládání s odpady: -likvidace nebezpečných odpadů a jedů -komplexní řešení odpadového hospodářství podniku -přeprava nebezpečných odpadů dle ADR -vedení evidence odpadů -zpracování plánu odpadového hospodářství původce -vzorkování odpadů -služby bezpečnostního poradce pro přepravu nebezpečných věcí a odpadů ...

Návrhy, rekonstrukce: - koupelny. Práce: - obkladačské: - pokládka - obklady, dlažba - obkládání bazénů, parních lázní.

Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen či WC: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika. Zednické a obkladačské práce.

Projekce: -slaboproudé rozvody. Inženýring. Projednávání projektové dokumentace. Získání územního rozhodnutí. Stavební povolení.

Práce malířské a natěračské: - malby, malování - stěny a stropy - nátěry - střechy, podlahy, ploty - stříkané tapety - nátěry - oken (okna), fasády, konstrukce - práce vysokotlakým stříkacím zařízením - zdarma počítačové zpracování návrhu barevného odstínu dle přání zákazníka. Drobné stavební práce - sádrokarton. Výroba, práce, ...

Malířské a natěračské práce: - vnitřní malby a nátěry -nátěry omítek, sádrokartonů, podlah - ochranné nátěry dřeva, lakování, renovace a nátěr oken, úklidové práce - renovační nátěry objektů, průmyslové a stavební nátěry a nástřiky - úpravy a nátěry fasád, betonů, střech a ocelových konstrukcí - stavební dokončovací práce.

Kompletní řešení Všech problémů v těchto základních profesích: zednické, zámečnické, elektro, instalatérské, domácí a úklidové práce.

Služby-řemeslo: -zednické práce -sádrokartonářské práce -rekonstrukce koupelen.

Chov, prodej: -sladkovodní ryby -drůbež-husy. Služby: -rybolov a služby s tím související. Doprava: -dálková přeprava ryb -tel.602235302 Práce: -zemní, výkopové.

Stavební společnost. -stavby na klíč -rekonstrukce bytů -půdní vestavby -oprava fasád -zateplování fasád systém MultiTherm -reronstrukce koupelen, WC v panelových domech -nové ploty, rekonstrukce -teréní úpravy, zámkovédlažby, terasy, chodníky, vjezdy -kanalizace, žumpy, septiky.

Střechy: - demontáž, montáž všech typů střešních krytin a konstrukcí - tesařské práce - klempířské práce - zateplování půd.

Stavební úpravy, zemní práce (UNC).

Prodej, montáž: - střechy BRAMAC - střešní okna PRIMA FENESTRA - okapy PLASTMO. Práce: - tesařské.

Provádění: - stavební nátěry a nástřiky - zateplování fasád a budov. Opravy a nátěry: - fasády. Práce: - malířské - velkoplošné - výškové - horolezeckou technikou. Maloobchod: - drogerie - fasádní a interiérové barvy.

Výroba: -truhlářská -nábytek.