VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky, vestavěné skříně - altány, pergoly.

Služby: - stavební činnost - izolační materiály a výrobky - stavební činnost - elektrická instalace - stavební činnost - technické zařízení budov.

Kovovýroba. Výroba: -vrata, -brány, -pojezdové brány, -ploty, -kovové palety, -mříže, -zábradlí.

Elektroinstalační práce: -havarijní elektrikářské práce -provádění domovních a průmyslových elektroinstalací, hromosvodů a rozvaděčů -rekonstrukce starých el vedení v Al za Cu

Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Revize, montáž, opravy a prodej: -plyn venkovní a vnitřní rozvody plynu, revize průmyslové plynovody -topení opravy, rekonstrukce, nové -voda vnitřní (domovní) rozvody regulace a čištění -odpady vnitřní (domovní) rozvody a čištění -rekonstrukce koupelen baterie sanita -solární technika dodání, montáž ...

Instalatérství: - voda, topení, plyn.

Služby: - architektonická činnost - inženýrská činnost - projektová činnost - stavby - odstraňování staveb - generální dodávky staveb.

Zámečnictví, práce: - zámečnické.

Provádí: - vodoinstalace - instalatérské práce - obchodní činnost.

Práce: - klempířské, pokrývačské - řezání chodníků a silnic. Zakázková výroba a prodej: - žlaboviny - klempířských prvků z pozinku, mědi a titanozinku.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Práce: -malířské -lakýrnické.

Práce, montáž: - zateplování budov - zhotovení omítek vnitřních i vnějších - montáž sádrokartonů - přestavby - bytová jadra.

Klempířství, pokrývačství. Plechování ze všech druhů dostupných materiálů. Střešní krytina: - montáž tašek a šindelů dle přání zákazníka. Klempířské práce: - okapy, svody. Montáž střešních oken.

Servisní činnost v oblasti tepelného zpracování kovů: -externí tepelné zpracování přímo ve výrobních prostorech zákazníka mobilními zařízeními výrobní řady HM 403-HM 406 -externí tepelné zpracování na základě mobilních pecí -tepelné zpracování v provozovně v Plzni, Domažlická 168.

Kovářské a zámečnické práce. Oprava: -historické zbraně. Zlacení plátkovým zlatem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - kompletní sortiment: - pracovní oděvy, včetně bílého a provozního prádla - montérky - pasové, laclové a soupravy - kombinézy, zástěry - truhlářské a kovářské - pláště - vatované kabáty a kalhoty - bundy, vesty, přilby, čepice - pracovní obuv - kotníčkové, polobotky, holinky. Osobní, ochranné ...

Práce: - elektromontážní, elektroinstalační - montáž a revize hromosvodů (bleskosvodů) - montáž, instalace zabezpečovacích systémů.

Plyn, instalace, montáž, revize: -plyn - kompletní plynofikace objektů včetně projektové dokumentace - plynové spotřebiče - záruční a pozáruční servis plynových spotřebičů JUNKERS.