VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební firma: - dodatečná izolace strojním i ručním podřezáním - stavební práce - doprava Avia - kontejner.

Služby: -čištění a vložkování komínů na pevná i plynná paliva -frézování komínů -stavby komínů a jejich obnova -revize.

Kovovýroba, práce: -lisování. -svařování: -ochranné atmosféře CO2. -obrábění: -soustružení. -dělení materiálu. -výroba přípravků. Prodej: -tažná zařízení na vozy Škoda.

Stolařství. Výroba: - dveře - vrata - schody - obložení.

Výroba: - rozvaděče vysokého a nízkého napětí - blokové transformovny. Provádí: - projekce elektrických zařízení - revize elektrických zařízení - montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - zprostředkování obchodu - zprostředkování služeb - činnost technických poradců v oblasti energetiky.

Zednictví Vančura Zednické práce: - rekonstrukce domů, komínů a fasád - sanace zdiva chemickou cestou - oprava bytových jader - stavby na klíč - zelená úsporám.

Elektroinstalační práce: -montáž, rekonstrukce a opravy elektrické instalace bytové i nebytové -hromosvody -montáž a servis elektrokotle Protherm. -revize el. zařízení do 1000V, prostory tř. A

Autorizované obchodní zastoupení centrálních vysavačů Electrolux. Prodej, servis: -centrální vysavače Electrolux -záruční a pozáruční servis. Zámečnické práce( vjezdové brány, mříže apod.)

Práce: -rytectví a CNC gravírování -mosazné cedule -cedule z eloxovaného duralu -cedule z vícevrstvých materiálů a akrylátů -výroba razidel do kovu, dřeva, kůže, papíru, umělých hmot, atd. -mosazné raznice a štočky -rytí vložek do forem na umělou hmotu -rytí měděných vyjiskřovacích elektrod -rytí vložek do plombovacích ...

Revize: - el.instalací - hromosvodů - zdvihacích zařízení - školení řidičů manipulačních vozíků, jeřábníků a vazačů.

Stavební řemesla - čeští řemeslníci v oborech malíři pokojů, natěrači, zedníci a zateplení fasády domů, rekonstrukce, protipožární nátěry Naši malíři pokojů, natěrači, zedníci jsou řemeslníci s vystupováním vůči zákazníkovi na velmi vysoké úrovni. Pro Prahu a České Budějovice.

Práce: -elektromontážní, elektromontáže NN, VN, TS, VO -projekty pro energetiku.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.

Úpravy: -interiéry -obklady stropů a stěn, koupelny, tapety, podlahy.

Elektromontáže: -průmyslové a domovní -přípojky NN** -veřejné osvětlení. Revize: -elektro. Prodej: -elektroinstalační materiál.

Instalatérské práce: - montáž vodáren a potrubí ve studni - montáž ručních a elektr.čerpadel. Rozvod: - odpadu - vody z plastů. Montáž, oprava: - zdravotní techniky (vodovodní baterie, splachovací WC, umyvadla).

Revize, přihlášky: - elektroměry. Montáž, opravy, údržba: - elektroinstalace - telefony - domácí - interkom.

Práce, služby: -kovoobrábění.

Prodej, montáž, servis: -plynová zařízení 8 KW - 1 MW -závěsné, kondenzační a litinové kotle JUNKERS -kotle na pevná paliva zplyňovací kotle AGROMECHANIKA, ATMOS -zásobníky na ohřev vody -JUNKERS, Dražice, REGULUS, SOLAR POWER -plynové -elektrické -solární -tepelná technika STIEBEL ELTRON, AEG, JUNKERS -tepelná ...

Stavební firma: -rodinné domy -podezdívky plotů -obkladačské práce -fasády -nátěry. Pokládka: -zámková dlažba.

Dřevovýroba: -bytové doplňky -truhlářské výrobky -řezivo -hoblované výrobky -sušení -doprava.

Kominicke práce, čištění, kontroly dle nař.vlády č.91/2010 sb.

Řemeslnické práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - izolatérské. Provádění hydroizolací střech. Montáž: - střechy - izolace proti vodě - zateplování střech.