VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Zemní práce. Autodoprava. Práce: - čištění vodotečí a melioračních kanálů, odpadů, rybníků - úprava plání a svahů - výkopové práce - zpevněné a nezpevněné cesty - panelové plochy - demoliční práce - nakládání autodoprava - autodoprava sypký hmot - sečení travních porostů.

Držitel certifikátu ISO 9001:2001 služby v oborech: -geodézie -kartografie -elektro -zpracování projektů pro geografické informační systémy. Školící centrum a pronájem kanceláří.

Vodoinstalace, topení: -rozvod užitkové vody -rozvod vnitřní a venkovní kanalizace -montáž ústředního topení. -montáž čerpadel, domácích vodáren -opravy vodovodů, odpadů, ústřdního vytápění. Pobočka: Domažlice, 28.října 280 tel.č. 379722946

Zámečnictví. Čištění: - technická zařízení.

Nové instalace, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce, montáž, vč.projektové dokumentace a revize plynu a komínů (též vložkování): -topení, plyn, voda -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI) LAUFEN-JIKA (vana, umyvadlo, WC), tuzemské i zahraniční výrobky dle přání zákazníka -ohřev teplé užitkové ...

Práce: - malířské - lakýrnické - tapetářské.

Služby v oboru: - topení, voda, plyn.

Obchodní činnost. Montáž, oprava, servis, údržba, revize, zkoušky, projekce: -elektrická zařízení -plynová zařízení. Práce: -zámečnické.

Dokončovací stavební práce. Malířské a natěračské práce.

Velkoobchod, maloobchod., sádrokartony, izolace, zateplovací fasády. Provádíme montáž sádrokartonu. Montáž střešních oken Velux. Stavební práce. Zajišťujeme služby: - doprava materiálu na stavbu - výpočet spotřeby materiálu z plánku i u Vás

Servis a montáž: -voda, topení, plyn

Plynoservis, projekce, revize, montáž, záruční i pozáruční oprava, servis: - domovní plynovody - ústřední a etážové topení - rozvody vody, voda, kanalizace - rekonstrukce stoupaček v panelových domech - uvádění do provozu plynových spotřebičů - pravidelné prohlídky 1x ročně. Prodej, dodávka: - plynové kotle - plynová topidla - ...

Stavební práce: - úpravy bytových jader - pokládání podlahy - rekonstrukce koupelen a dalších prostor - venkovní úpravy domů - výkopové práce.

Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti.

Zakázková a konfekční výroba profesních oděvů: - oděvy - obuv - outdoor - rukavice - netkané textilie - froté výrobky - ochranné pomůcky. - výhradní dovozce textilu PROMOSTARS - strojové vyšívání - vlastní výroba vyšívacích programů

Nabízíme realizaci fasád a strojních omítek. Stavby rodinných domů. Dále provádíme lité anhydritové podlahy a zateplování fasád. Mezi další nabízené stavební činnosti patří sádrokartonářské práce, dlažby a obklady.

Podlahářské práce. Kladení podlahových krytin včetně úpravy podkladu a dodávky materiálů. Plovoucí podlahy. Broušení a lakování parket.

Výroba: - ocelové a hliníkové konstrukce - ocelové dveře a vrata - hliníkové dveře a vrata Služby: - zasklívání balkonů a lodžií - revitalizace panelových domů. Sídlo: - Štramberská 515/45 - Ostrava-Hulváky - tel. 596738294.

Nabízí: - lehká prefabrikace - tepelné a hlukové izolace - akustika sálů a kin - podhledy, příčky, zdvojené podlahy - zateplovací fasádní pláště - provětrávané fasádní pláště - chladící a mrazící boxy - rekonstrukce a realizace půdních bytů - rekonstrukce budov.

Sklenářství, práce: - sklenářské - zasklívání výloh, oken, dveří - vrtání, broušení, leštění skel - lepení akvárií. Výroba: - celoskleněného nábytku - montáž speciálních skel - izolační dvojskla. Výroba a montáž: - celoskleněných stěn, dveří a sprchových zástěn. Lepení fólií: - bezpečnostních, protislunečních a autofolií.