VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Projekty, studie, konzultace, dodávky elektro na klíč (i v zahraničí), generální opravy, servis, poradenství. Silnoproud: -trafostanice a rozvodny, generátory, kompenzátory, rozvaděče, osvětlení, uzemnění, hromosvody. Slaboproudé a kabelové rozvody. řízení technologických procesů, systémy: -řídící, ASřTP, automatizace -řízení ...

Sádrokartonářské práce. Montáž: - sádrokarton - půdní vestavby - minerální podhledy - příčky - snižování a zateplení stropů. Zednické práce.

Projekt, dodávky, výstavba, rekonstrukce, opravy, údržba, poradenství: -nové budovy, rodinné domy, obchody, sklady, školy -půdní vestavby -památkové objekty. Speciální práce: -injektáž epoxyakrylátovou pryskyřicí -sanační omítky Bayosan (schváleno památkovým úřadem). Práce řemesel: -podlahář (PVC*, korek, parkety, koberec, ...

Autorizovaný servis vodovodních baterií RAF Výměna vodoměrů - Certifikát!!! Instalace rozvodů vody, odpadů, topení. Výměny van, sprch. koutů, wc, umyvadel, dřezů a dřezových desek, vodovodních baterií, sifonů. Zapojení praček, myček. Výměna bojlerů, ventilů, termoventilů, radiátorů, plynových sporáků, kotlů.

Kovovýroba: -drobných strojů a zařízení -kovovýroba -zámečnické práce -zábradlí, točité schodiště... Servis a výroba: -ND lyžařských vleků včetně zápletu ocelových lan.

Čalounictví. Práce: - čalounické - oprava čalounění. Výroba: - čalouněný sedací nábytek.

Provádíme: výškové práce: - střechy - tesařské práce - klempířské práce - opravy komínů - rekonstrukce - montáže - opravy střech a komínů - spárování - zateplování a nátěry fasád budov, panelových domů včetně vyřízení dotací PANEL A ZELENÁ ÚSPORÁM - izolační a zateplovací práce Rekonstruujeme a stavíme ploché i sedlové ...

Autodoprava. Zemní, výkopové a bourací práce.

Práce: - elektroinstalace - elektromontáže - zámečnické. Výroba: - rozvaděče.

Umělecký kovář. Kovářství. Práce: - kovářské - kování na zakázku.

Obkladačské a dlaždičské práce.

Práce: -malířské, natěračské.

Práce, rekonstrukce, opravy, instalace, montáž: -vodoinstalace ve všech typech objektů rozvodů vody - kov, plast, měď* -odpady -topení a topenářské rozvody -podlahové vytápění -plynařské a rozvody plynu. Dodávka, prodej, montáž, instalace: -plynové zařízení a spotřebiče: -ohřívače (karmy) -kotle -sporáky. Rekonstrukce ...

Stavební firma provádí: - zemní výkopové práce - kanalizace - opravy vozovek - opravy fasádních omítek - zateplení fasád - opravy průmyslových objektů - stavby a opravy rodinných domů.

Služby: -tesařské práce -stavební práce -dřevovýroba -pokrývač -zámečník -klempíř -práce ve výškách -horolezecká technika.

Služby: -stavební práce, -poradenství v oboru stavebnictví.

Broušení a prodej: -nožířské výrobky: -nože,nůžky,dláta -strojky na maso -brusle -hoblovací nože -pily(okružní,pásové,ruční na kov) -řetězy motorové pily -frézy na dřevo -DS,HSS,HM.

Práce: -podlahářské, podlahářství, podlahář, podlahy.