VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
kompletní geodetické práce: činnost v oblasti inženýrské geodézie - mapové podklady, vytyčování staveb, zaměření skutečného provedení staveb, kontrolní měření .... atd. činnost v oblasti katastru nemovitostí - geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic, identifikace vlastníků .... atd.

Provádění rekonstrukcí potrubí, oprav kanalizací a odstraňování usazenin z potrubí vysokotlakým vodním paprskem.

stavební truhlářství a tesařství zakázková výroba - materiál pouze dřevo

Výroba kovových konstrukcí, kovové konstrukce, kotlů, kotle, tělesa a kontejnery. Výroba kovové spotřební zboží, výroba stroje a zařízení pro využití mechanické energie, výroba strojů a zařízení pro určitá hospodářská odvětví . Velkoobchod zámečnictví.

Šití, vyšívání: - strojní vyšívání - firemní a trampské znaky - standarty, plyma, kapesníčky - malosériová výroba.

Řemeslo: -klempíř -pokrývač.

Prodej, montáž a servis: -instalační materiál -sanitární vybavení (koupelny a WC) Řemeslo: -instalatér.

Slabě kyselé nebo alkalické zinkování s následnými dodatečnými úpravami -tenká pasivace bez obsahu Cr6+ Zn+ -tenká pasivace + anorganické utěsnění -Zn+ tlustá pasivace + organické utěsnění -Zn+ tlustá pasivace (bez Cr6+ náhrada žlutých chromátů)Zn/Co (0, 2-1%) + černý chromát Zn/Ni (10-15%) + -transparentní pasivace (bez ...

Kompletní geodetické služby. Geodézie. Provozovna: Liberecká 59

Zajistíme: -projektová dokumentace. Provádíme: -montáž nových rozvodů -rekonstrukce, údržba i smluvní -domovní i průmyslové instalace - voda, topení, plyn -rozvody vody v plastu HOSTALEN, mědi a kovu -montáž ZTI, zřizovací předměty saniter -odpadní potrubí vnitřní i venkovní KG* -rozvody topení v mědi plastu a kovu ...

Práce: -elektroinstalační -půdní vestavby -zámečnické, svářečské, klempířské.

Provádíme: - silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvody. Prodej RC modelů a příslušenství.

Zámečnická výroba: - brány - ploty - zábradlí - schodiště - komíny k zahradním grilum. Svařování nerezových materiálu metodou TIG a MIG EN 287.1.

Práce, činnost: - zeměměřičská - kartografická (geodezie).

Geodetické a zeměměřické práce: - vytyčování hranic pozemků - geometrické plány - mapové podklady Geodetické práce ve stavebnictví a strojírenství.

Obchodně inženýrské služby. Výroba, servis: -automatizační technika -rozvaděče. Elektromontáže.

Naše služby: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce interierů - montáže zateplovacích systémů - provádění fasád a dalších zednických služeb.

Montáže i opravy topení, voda, plyn Strojní čištění kanalizace Opravy a výměny topidel waw, karem a sporáků Výměny kotlů, bojlerů, sanitárního vybavení Drobné instalatérské práce Tlakové zkoušky potrubí

Výroba, prodej: - nábytek. Prodej, montáž: - elektrické krby.

Výroba, prodej, šití, krejčovství: - pletené a háčkované zboží - vyšívání, výšivky. - ostatní oděvní doplňky, textil. Prodej: - látky, tkaniny, metráž. Kosmetika, typologie.

Práce: - malířské, natěračské - sklenářské - pokládání textilních podlahových krytin. Montáž: - okenní a dveřní těsnění, markýzy, rolety, žaluzie, protisluneční folie.