VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Montáže, opravy, revize či zkoušky vyhrazených elektrických zařízení

Certifikát ISO 9001 Zajišťujeme: - prodej stříkací techniky - prodej všech náhradních dílů - prodej na splátky a leasing - záruční a pozáruční servis - předvádění stříkací techniky a zaškolení obsluhy - poradenská činnost Prodej: - vzduchové stříkací pistole ruční - vzduchové stříkací pistole automatické - vysokotlaké stříkací ...

Kovářství, kovářské práce, kovovýroba. Kování umělecké. Ostření nářadí, podkovářství. Brány, ploty, mříže.

Poradenství a služby (služba) v oborech (oboru, obory): -bezpečnost práce -hygiena práce -požární ochrana -ekologie -manipulační vozíky -práce ve výškách -vstřelovači -řidiči do 3, 5 t -stolní tenis -ostatní.

Práce: -zámečnické -svařování. Výroba: -ocelové konstrukce -ocelová schodiště -vřetenová -točitá -vnitřní interiéry -vrata -ploty -regály -výrobky z nerezu. Reklamy: -světelné -kovové.

Práce: -stavebně stolařské,stolařství -tesařské,tesařství.

Stolařství,truhlářství. Dřevovýroba,výroba: -interiérový nábytek -kuchyně,kuchyňské linky.

Služby: -rámování obrazů: -rámy dřevěné -rámy kovové. Výroba,zhotovení: -paspartování: -pasparty textilní,kartonové.

Revizní technik elektrických zařízení E2/B, servisní technik plynových zařízení do 50 kW. Provádím revize vyhrazených elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů, včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, dále revize el. ručního nářadí a el. spotřebičů. Uvádění do provozu, čištění a servis plynových spotřebičů do 50 kW - domovní plynové spotřebiče na ...

Práce: -kompletní stavební práce. Stavba,montáž: -suché stavby - sádrokartony.

Výroba, stolařství, truhlářství: -nábytek z masivního dřeva - smrk, nábytku bytového: -patrove postele, jednoluzka, manzelske postele, komody, pradelniky, zrcadla, věšákové stěny skříně, police, nocni stolky, ulozne prostory atd.

Práce: -zámečnické, zámečnictví. Kovovýroba z plechu: -vysekávací centrum: -ohýbání plechu do rozměru 30x30 cm -svařování hliníku, nerezu. Výroba: -součástek a celků z plechu. Především na zhotovení prototypů s maloseriovou výrobou. Návrh, technologie, výroba.

Nabízíme: -kompletní služby i jednotlivé operace v oblasti obrábění ocelí i lehkých kovů -frézování, 3D frézování na CNC frézce a elektroerozivní obrábění -nástroje, formy běžných velikostí s vnějším rozměrem matrice cca 800 x 600 mm, ale po konzultaci i větší -výroba kvalitních, složitých a přesných nástrojů -prototypová a malosériovou ...

Práce, řemeslo: - izolační - izolace: - ploché střechy - stavby.

Výroba, prodej: - zemědělská technika (návěsy, valníky, nosiče kontejnerů, přepravníky zvířat, kontejnery). Kovovýroba: - korby, bočnice a nástavky na vozy TATRA a LIAZ - stavební, dopravní a ocelové konstrukce, zábradlí. CNC obrábění. Svařování. Povrchové úpravy kovů. Soustružení. Frézování.

Elektroinstalace, elektromontáže: -rozvody telekomunikační sítě. Demolice a zemní práce: -ruční a strojní.

Výměna armatur a montážní práce na vodovodních a kanalizačních řadech. Realizace vodovodních a kanalizačních řadů. Vyjádření k inženýrským sítím ve správě VaK Hlučín, s.r.o. Likvidace odpadních vod ze septiků a žump. Čištění tlakovým strojem do DN 200. Zemní práce bagrem JCB. Čerpání vody. Vytyčování inženýrských sítí.

Bytový interiér. Výroba: - zakázkový nábytek - vestavěné skříně - dveře - kuchyně - vybavení kanceláří - schodiště - obklady - lišty - parapety.

Geodetické a kartografické práce: - zpracování geometrických plánů pro parcelaci územních celků - zpracování geometrických plánů dokončených staveb - zpracování podkladů pro projekty - vyhotovování mapových děl - zpracování majetkoprávních elaborátů k územnímu řízení - zpracování vytyčovacích výkresů koordinačních situací - ...

Geodetická a kartografická kancelář. Práce: -geodetické -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -účelové mapy -mapové podklady pro projektování.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - mříže - brány kované - zábradlí, ploty - restaurátorské práce - puškařství - damaškové hlavně pro lovecké zbraně - chladné zbraně z damaškové oceli.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce všech druhů staveb -zemní práce strojem UNC 750 -sádrokartonové práce -střešní konstrukce. Nákladní doprava.