VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - malířské, lakýrnické, tapetářské.

Výroba: - elektrické rozvaděče do 1kV - skříně plynoměrů. Prášková lakovna.

Autodoprava: -nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní -expresní -osobní: -autobusová. -do 45 osob. -vnitrostátní. -mezinárodní. -školní výlety. Zemní práce: -výkopové práce. -výkop základů. -úprava terénu.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku. Návrhy interiérů. Provozovna: Severní 207, Červenka, 784 01.

Elektroservis. Revize - elektrospotřebičů - ručního nářadí - elektroinstalací - hromosvodných soustav Servis : - spotřební elektrotechniky Montáž : - satelitů - anténních soustav

Čalounictví, oprava: - čalouněný nábytek - autočalounění všeho druhu (veteránů, střechy kabrioletů) - starožitný nábytek. Výroba: - matrace.

Práce: - stavební - pokrývačské - klempířské.

Strojírenství. Zámečnictví.

Maloobchod, prodej, servis: - elektrospotřebiče - elektroinstalační práce

Řemeslnické práce: - zámečnické - zednické. Výroba, montáž: - oplocení, ploty, brány, schodiště - zděné ploty - pokládka zámkové dlažby. Kompletní servis nízkozdvižných paletových vozíků všech značek.

Projekce elektro: -sdělovací rozvody -EPS, EZS -měření a regulace -silnoproudé rozvody.

Elektromontáže: - průmyslové - bytové.

Zakázková výroba: - nábytek - dřevěný nábytek na míru - kancelářský a bytový nábytek - kuchynské linky včetně spotřebiču - zahradní nábytek a pergoly - schodiště - opravy starožitného nábytku - řezbářské práce.