VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba: -akvária -terária. Práce: -sklenářské.

Naše služby: - truhlářské práce - zámečnické práce.

Prezentace stavební firmy, sídlící ve Slatiňanech u Chrudimi, poskytující práce, klempířské, pokrývačské, zámečnické, zednické, obkladačské, malířské, natěračské a službu Hodinový manžel.Provádíme stavby a rekonstrukce střech, bytů, domů. Naše hlavní činnost je stavební klempířství:výměna oplechování, žlabů, svodů, parapetů.Dále umíme zdění, ...

Kovovýroba, kovoobrábění: - obráběcí centra: - CNC frézování, vrtání, soustružení - soustružení a frézování klasické - broušení na plocho a na kulato - vrtání - drážkování - horizontální vyvrtávání - sváření MIG MAG, TIG - drobné zámečnické práce - montážní práce - strojírenská výroba. - provozovny v Žamberku a v ...

Montáž, opravy a revize: - elektro zařízení (elektrická zařízení). Elektroinstalační práce. Elektromontážní práce.

Autorizovaný prodejce GAZ, GAZELLE: - Chrastava 463 31, Liberecká 558 - liberec@gaz-auto.cz - www.auto-gaz.cz - www.gaz-cz.cz - leasing - výkup vozidel protiúčtem - užitková vozidla Lublin-Andoria a GAZ - certifikovaný výrobce tažných zařízení na vozidla GAZ - homologované úpravy podvozků - prodlužování rozvodu - ...

Služby: -kompletní zemní práce stroji JCB*, mikrorypadlo DH** 0115 -nákladní doprava LIAZ, TATRA. Půjčovna: -kompresor DIESEL -bourací kladivo -elektrocentrály -svářecí agregát.

Výroba, oprava, servis: - odsávače páry, digestoře. Povrchová úprava: - práškové barvy, KOMAXIT - kov, sklo, keramika, bakelity - tryskání pískem - antikorozní základ zinkovou barvou.

Projekce: - elektro. Instalace: - elektro - hromosvody.

Stavební firma. Stavby, stavební práce, projekce: - stavby na klíč, komplexní práce - ležaté kanalizace - fasády (včetně výměny oken) - opravy, oprava střechy.

Opravy, montáže: -střechy veškeré krytiny, střešní okna. Klempířské práce.

Provádíme: - dovoz a odvoz suti, štěrky, písky - zemní práce - výkopové práce - bourací práce.

* Voda, topení, plyn: - rekonstrukce bytových jader - koupelny - instalace rozvodů: voda, ústřední vytápění, zemní plyn. * Prodej, montáž: - kotle - sanitární technika - centrální vysavače - automatické závlahy zahrad.

Zeměměřičství. Geodetické služby: - veškeré zeměměřičské práce - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - smlouvy pro vklad do katastru nemovitostí.

Výroba, montáž: -elektrorozvaděče -montáž elektroinstalace -revize elektro -hromosvody.

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Práce: - fasády, - rekonstrukce bytových jader, - obklady, dlažby, plovoucí podlahy.

Elektroinstalační práce. Výroba: - elektrické rozvodné a spínací zařízení.

Projekty, montáž, instalace, revize elektro do 1000: -nové přípojky, kabelové rozvody, stoupačky -rozvaděče nn** -hrubé rozvody pro telekomunikace, strukturovanou kabeláž CCTV, zabezpečovací systémy -hlasitý telefon, elektrický vrátný -hromosvody.