VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební činnost, firma: -výstavba a rekonstrukce rodinné domy na klíč -fasády -terasy -obklady -dlažby -vnitřní i vnější: krby, udírny.

Výškové práce horolezeckou technikou. Provádíme: - klempířské práce - pokrývačské práce - stavební práce - mytí oken a světelných reklamních zařízení - opravy a natírání konstrukcí okapů a fasád domů - spárování panelových domů - instalace a opravy reklamních zařízení - lepení protislunečních fólií - demolice staveb - ...

Hodinový manžel: -drobné opravy a instalatérské, elektrikářské práce -drobné zednické práce -montáž, opravy nábytku -instalace poliček, obrazů -dovoz a odvoz menších věcí -montáž světel, lustrů, garnýží...

Revize plynových spotřebičů. Prodej: - zkapalněné uhlovodíkové plyny.

Projekty, realizace, revize: - plyn - topení - kotelny - revize vyhrazených technických zařízení, rozvody plynů, kapalin topné systémy - tlakové nádoby - zdvihací zařízení, jeřáby - plynová zařízení - elektrická zařízení - venkovní plynovody, vodovody.

Geodetická kancelář: - provádění geodetických a kartografických prací - geometrické plány.

Výroba, prodej: - nástroje pro tváření kovů za studena - stojany pro ruční vrtačky - ohýbané díly z drátů a trubek pro automobilový průmysl - stříhání, tažení, ohýbání, CNC ohýbačka drátů - příruční svěráky. Kovoobrábění Zámečnické práce.

Strojírenská výroba. Přesné CNC třískové obrábění kovů, plastů. CNC soustružení. Výroba soustružených součástí na CNC přesných soustruzích. CNC frézování. Výroba strojních součástí na zakázku, kompletní slevárenské formovací (modelovací) zařízení.

Stavební firma: -fasády (zateplení, omítky, opravy) -rekonstrukce -interiéry (návrhy a realizace v CAD systému) -půdní vestavby -veškeré stavební práce -vodo-topo -elektro rozvody -obklady -dlažby -projekty, realizace a údržba zahrad, veřejných ploch a parků + závlaha a pokládka trávníků.

Práce: - elektromontážní. Výroba: - rozvaděče.

Elektromontážní práce. Elektroinstalace rodinných domů a bytů. Realizace hromosvodů.

Naše firma se specializuje na projektování silnoproudých elektrických zařízení a digitální zpracování projektů v oboru elektro. V případě ručně zpracovaných podkladů je možno je převést do digitální formy.

Provádění bouracích, zednických, štukatérských či malířských prací. Nabídka mytí oken či rekonstrukcí bytů, rodinných domů a chalup.

Služby: - čištění, oprava, rekonstrukce kopaných studní - prohlubování a kopání - montáž čerpací techniky - povrchové úpravy vrtů - vodovodní přípojky. Studnařské práce.

Tesařství. Výroba, dodávka, stavba, výstavba: - srubové stavby, sruby - srubové domy, roubenky, zahradní domky, chaty z kulatiny.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -mříže -balkony -ploty

Výroba: - stavební prvky, - kovové konstrukce, - mříže, - bezpečnostní mříže a vrata.

Výroba a prodej: - výrobce koupelnových doplňků a pomůcek pro zdravotně postižené, kování pro sedláře, nábytkáře i stavaře, zámečnická výroba. - domácí potřeby. Výroba reklamních předmětů a přezek.

Ostatní kompletační a dokončovací práce Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace

Práce jen pro Správu majetku města Kroměříže: -instalatérské, instalační: -topenářské, topenářství, topenář -plynařské, plynařství, plynař.