VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Montáže, revize, opravy: - hromosvody.

Geodetické služby: - inženýrská geodezie: - vytyčování staveb, inženýrských sítí - zaměřování staveb, inženýrských sítí - podklady pro projekty. Prodej: - měřicí přístroje.

Zednické a obkladačské práce. Celkové rekonstrukce domů a bytů včetně dodávky materiálu. Kalkulace ZDARMA !!! Obklady a dlažby. Zámkové dlažby. Zateplovací fasády. Kvelbení sklepů A mnoho jiných zednických a obkladačských prací. DOVOZ MATERIÁLU DO 20KM. ZDARMA!!!!!

Zpracování nerezi: - soustružení - frézování - svařování - broušení. Výroba, servis: - operační stoly RAMED, jejich doplňky. Vestavby na převoz rakví pro pohřební služby do různých typů vozidel. Výroba: - gastrozařízení - vevařování a broušení dřezů.

Výškové práce horolezeckou technikou. Nátěry střech, fasád a ocelových konstrukcí, montáže a demontáže. Instalace reklamy. Renovace světlíků. Rizikové kácení stromů. Čistící a jiné práce ve výškách.

Práce: - zemní - výkopové - bourací.

Elektromontáže, revize, opravy: -včetně sektorových kabelových rozvodů -VO (veřejné osvětlení) na objektech: -účelových -průmyslových -bytových -zemědělské výstavby. Zajištění kompletních slaboproudých rozvodů a zabezpečovací techniky.

Kamenosochařství, kamenictví. Výroba, montáž: - žulové, mramorové výrobky různých tvarů a barev do interiérů (schody, parapety, obklady, dlažby, pulty, desky na kuchyňské linky, desky pod umyvadla) - pomníky, pomníkové díly - krycí desky ze žuly - sekání a zlacení nápisů. Maloobchod, prodej: - náhrobní doplňky - vázy na ...

Izolace v nízkoenergetických a pasivních domech, hliněné omítky, ozeleněné střechy, návrh a design budov

Rytecké práce: -ryté i pískované nápisy na štítky, plakety, poháry a raznice -vyřezávané podložky pod trofeje z lípy, dubu, olše, korkovníku.

Výroba - reklama (světelná, atypická, nafukovací, létající) - LED diody. Truhlářství: tel. 777 615 060. Květinářství: tel. 604251116.

Truhlářství: - zakázková výroba: - dveře - eurookna - dveře interiérové, vchodové, obložkové - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - dřevěné podlahy.

Práce: - lisování plechu - bodové svařování - sváření v ochranné atmosféře - vrtání a řezání závitů - práce z plechu včetně povrchové úpravy.

Stavební práce, stavební činnost: - realizace rodinných domů a bytových jednotek na klíč - zateplování budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - zámkové dlažby - zednické práce a jiné.

Kovovýroba. obrábění kovů - specializace na obrábění legovaných a nástrojových ocelí, - obrábění kalených materiálů, - vysokorychlostní obrábění neželezných kovů, - soustružení, frézování, broušení, - obrábění na CNC.

Sortiment spojovacího materiálu (napínače, šrouby a matice s okem, upínací páky, třmeny, lanové svorky, karabiny, řetězové spojky, pojistné čepy). Provádíme zakázkovou výrobu - CNC soustružení, válcování závitů, lisování, frézování

Kompletní rekonstrukce a realizace střech. Dřevostavby.

Elektroinstalace. Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Montáž, činnost: - elekromontáže - výrobní haly, rodinné domy, rekonstrukce - zabezpečovací zařízení - elektronické systémy - strukturovaná kabeláž - SOLARIX - kabelážní systém - domácí videotelefony - VIDEX, URMET - pro všechny objekty - měření a regulace - kotelny - ...

Firma se zabývá prodejem a montáží plastových oken, parapetů, sítí a žaluzií.Dále veškerou stavební činností od rekonstrukcí bytů a domů, zateplení až po stavby domů na klíč.Dále obkladačské práce, pokládka plovoucích podlah, sádro kartony.Okna dodáváme do 14 pracovních dnů od podepsání smlouvy.

Stavební firma. - interierové stavební práce - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby a sádrokartonářské práce - montáže podlahovin - obložkových zárubní a dveří.