VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Zámečnictví. Zámečnické práce. Zakázková výroba: - zámečnické výrobky - nerezové skříně.

Projekce, revize, montáž: -elektroinstalace -rozvaděče. -přezkoušení z vyhlášky 50/78 Sb.

Geodézie. Provádíme: - geometrické plány - vytyčování pozemků - identifikace parcel - historické majetky měst a obcí - inženýrská činnost.

Stavební práce: -stavby na klíč: -rodinné domky -půdní vestavby -nástavby -průmyslové stavby -skladové stavby -stavby pro zemědělce -rekonstrukce: -byty -stavby průmyslové, občanské, zemědělské -zemní práce: -výkopy -základy pro stavby -pokládání inženýrských sítí.

Zámečnické práce: -plazmové řezání. -stříhání plechů. -dělení materiálů. -ohraňování. Výroba: -výtahové díly. Práce: -svařování v ochranné atmosféře, TIG, MIG -svařování nerezu, hliníku -bodové sváření plechů.

Práce: - izolace vlhkého zdiva podřezáváním - tlakové a netlakové injektáže - izolace spodní stavby - izolace podlah - izolace teras, balkónů a nádrží.

Vrtané studny pro rodinné domy, firmy, chaty. Vrty pro tepelná čerpadla Bezprašná technologie vrtání, malá vrtná souprava s dosahem až 150m. Tlakové injektáže vrtů. Individuální přístup k zákazníkovi.

Nákladní autodoprava, přeprava. Práce autojeřábem. Zemní práce.

Provádíme revize elektroinstalací do 1000 V, pracovních strojů, elektrického ručního nářadí, elektrických spotřebičů nebo ochrany před bleskem - hromosvodu. Montáže a údržbu elektroinstalací.

VODO-TOPO-ZÁMEČNICTVÍ. Práce: -VODOinstalatérské, rozvody vody: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -TOPO, topenářské, instalace topení: -montáže ústředního a podlahového vytápení, kotelen -zámečnické.

Vodoinstalatér. Práce: -vodoinstalatérské.

Prodej, dodávka, realizace: - plastová okna a dveře - dřevěná okna EUROOKNA a dveře. Práce, řemeslo: - zateplování budov.

Výroba: - vitráže, Restaurování a kopie starých vitráží(licence MK ČR na malované figurální vitráže), originální závěsné obrázky do oken (přírodní fantazie, stromy, květy, vesmírno, ezoterično, dveřní vitráže, kuchyňská dvířka, dělící stěny. Na vitráže používám skla všech možných barev Malba pouze klasickými sklářskými barvami - teplota ...

VÝROBA: - skleněné bižuterní polotovary - bižuterie

Firma SATO s.r.o. působí na trhu již od roku 1992. PROVÁDÍME: - instalatérské práce - topenářské práce - podlahové vytápění - rozvody a revize plynu Rozvody ve všech technologiích se zaměřením na investiční výstavbu, rekonstrukce většího rozsahu a rodinné domky. Firma certifikovaná dle ČSN EN ISO 9001-2001. Působnost po celé ČR. ...

Výroba čoček pro osvětlení, skleněných výlisků a dárkových předmětů.

Nabízíme kompletní dodávky staveb: -koupelny -novostavby -rekonstrukce -bytová jádra -půdní vestavby -obklady a dlažby -kovovýroba -dodávky plastových oken -zemní práce -elektroinstalace Vyhotovení cenové kalkulace zdarma.

Elektroinstalace. Instalace, montáže, opravy, revize: - elektrická zařízení, elektro - hromosvody. Elektroinstalační práce. Elektromontážní práce. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže podlah: -laminátové, dřevěné, korkové. -podlahové krytiny

Sklárna. Výroba: - sklo domácenské (lisované,foukané) - sklo technické a laboratorní - sklo ručně tvarované

Čalounictví. Práce: -čalounické.

Projektování elektrických zařízení. Vodoinstalatérství. Zednické práce. Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení.