VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
ZAKÁZKOVÁ VÝROBA: - reklamní a dárkové předměty ze skla: - plakety, globusy, kostky, koule, pyramidy - skleničky, skleněné bloky PRÁCE: - broušení a pískování (sklo)

Sklenářské práce: -vitráže, Tiffany technika, -systém Thermalux, posuvné stěny, lodžie, zimní zahrady, -výroba akvárií, -broušení a vrtání skla, -výroba, montáž zrcadel, -práce i mimo dílnu. Prodej: -polykarbonátové desky Makrolon, -ozdobné lišty do dveří, -žáruvzdorné sklo na míru, -těsnění do oken a dveří.

Provádíme stavební práce, podlahářské práce, malířské, lakýrnické a natěračské práce.

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Montáž: -elektroinstalace -rekonstrukce stávajícího elektrorozvodu bytových jader. Montáž, měření, regulace: -plynové kotelny za použití prvků Siemens, Landis&Staefa, Junkers, Honeywell Zapojení a montáž: -elektrokotle, plynové kotelny, vzduchotechnika Vailant, Protherm, Dakon. Montáž: -pokojové termostaty-drátové, bezdrátové ...

Kovoobrábění. Zakázková výroba strojních součástek.

Všeobecná strojírenská výroba.

Služby: - malířské - lakýrnické - tapetářské - písmomalířství - nátěry fasád

Textilní výroba: -pracovní oděvy -bytové doplňky -zakázkové krejčovství -dárkové předměty(froté ručníky, ozdobné polštářky do auta) -strojní vyšívání -zakázkové programování vyšívacích vzorů Vzorková prodejna-maloobchod.

Práce: - montáž sádrokartonu - renovace bytu - půdní vestavby - speciální omítky - zateplení budov - malířské práce

Revize elektrických zařízení nízkého napětí do 1000 V v objektech třídy A.

Oprava,servis,montáž,revize: -elektroinstalace -elaktromontážní práce -prodej elektroinstalační materiál -elektroinstalační práce v bytových i nebytových prostorách -montáž hromosvodů,hromosvody -zajištění výchozí i pravidelné revize elektrických zařízení do 1000V, a hromosvodů -montáž datových sítí,datové ...

Prodejna dřevěného materiálu. Výroba nábytku na zakázku. Truhlářství.

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Výroba: - sportovní potřeby - ohýbání trubek -ochranné rámy na terénní a užitková vozidla z leštěného nerezu - stavba strojů na zakázku - svařování nerezu - výrobky z nerezu.

Činnost: -dřevoobrábění -soustružení dřeva na soustruzích CNC -dřevěné komponenty: -k nábytku, zábradlí, nohy k židlím, stolům, skříním, postelím, kulečníkům, úchytky -dřevěné hračky. Truhlárna a sušárna.

Zakázková truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -vestavné skříně -kancelářský nábytek Vzorkové prodejny: Všechlapy - 325541343.

Elektrikářské práce. Profesionální kamera CANON (stejná kvalita jako v TELEVIZI): -video studio -svatby, maturitní plesy.

Služby: - realizace zavěšených provětraných fasád - prodej fasádních materiálů - CNC formování desek

Výroba i na zakázku, dodání, montáž: - truhlářské interiéry na míru pro lékárny a jiná zdravotnická zařízení, banky, školy, restaurace, rodinné domky a byty - kuchyňský nábytek (kuchyně).

Výroba: - transformátory (jednofázové síťové, bezpečnostní, oddělovací a toroidní, vysokonapěťové) - zaměření na: speciální nestandardní vinutí a opravy atypických vinutí - zapalovací cívky zážehových motorů do 40KV - transformátory a tlumivky feritové a vzduchové - kabeláže, kabelové svazky a stříhání vodičů i bužírek - zdroje ...

Instalace, oprava, servis: - elektronická zařízení - elektromontážní práce - průmyslová a domovní elektroinstalace - montáž, údržba, oprava, servis: - telekomunikační zařízení - kamerové systémy - počítačové sítě - digitální televize - slaboproudé technologie.