VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Střešní práce, izolace: -pokrývačské práce -klempířské práce -opravy a údržby střech včetně nátěrů -izolace (vodotěsné i tepelné) -montáž střešních oken v podkroví -výpočty a poradenská služba.

Nabízané služby: -přistavení a odvoz velkoobjemových kontejnerů -autodoprava zemin, štěrků, písků, betonů, stavebních materiálů -mytí a kropení komunikací, chodníků, areálů staveb kropicími vozy -odvoz kalů a odpadních vod -zimní údržba vozovek, parkovacích ploch, chodníků -úklid a údržba veřejných prostranství a ...

Vodoinstalatérské a topenářské práce: -rekonstrukce a montáž rozvodu vody -rekonstrukce a montáž rozvodu kanalizace -výměna a montáž kotlů a bojlerů -výměna a montáž ústředního topení -instalace podlahového topení -rekonstrukce koupelen -apod.

PLASTOVÁ VÝROBA: -Seriová výroba vstřikováním termoplastů výrobky pro odvětví: -AUTOMOTIVE -CHEMICKÝ -POTRAVINÁŘSKÝ- salátové kelímky -KOSMETICKÝ -výroba plastových obalů -výroba uzávěrů

Práce: Opravy, rekonstrukce: -ploché střechy, hydroizolace

Prováděné práce: -pokrývačské práce -tesařské práce -klempířské práce -zednické práce -výškové práce -úklidové práce.

Práce: -pokrývačské -klempířské -výškové -montáž střešních oken.

Zámečnictví: -svařování nerezové a uhlíkové oceli v ochranné atmosféře argonu (metoda TIG) -svařování nerezové a uhlíkové oceli v ochranné atmosféře interního nebo aktivního plynu (MIG/MAG) -svařování elektrickým obloukem -svařování plamenem -leštění nerez oceli+mosazi -vrtání a zámečnické práce: Výroba dle dodané dokumentace: -díly pro ...

Zámečnické a kovářské práce: - vrata, dveře, ploty - mříže, zábradlí, schodiště - ocelové konstrukce - posuvné a křídlové automatické vjezdové brány s dálkovým ovládáním - montáž ústředního topení - rozvod vody, plynu.

Kompletní stavební a zednické práce. Obkladačské práce. Kompletní rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader na klíč. Demoliční a bourací práce. Likvidace suti. Vodařské a elektroinstalační práce. Úklidová firma. Vstupní dveře.

Stavební firma. Kompletní výstavba v oboru pozemního stavitelství: - novostavby - rekonstrukce a modernizace občanských staveb, bytů a fasád.

Montáž a revize: - plynové zařízení - plynovody.

Práce: -sklenářské. Zasklívání: -okna. Řezání, broušení: -sklo -zrcadla. Ubytování.

Oprava, servis: - plynospotřebiče, plynové spotřebiče.

Podlahářské práce. Lepení koberců a svařování lina. Broušení a lakování parket. Stavební úpravy (malování). Prodej: -korek antistatik+práce -parket -lina -PVC* -koberce -unifil -plastové lišty. Pokládání koberců a lina.

Montážní a potrubářské práce. Zámečnické práce. Technologie výměníkových stanic a kotelen. Výroba: -montované domy na klíč. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Výroba, služby: - řezání plechů laserem, plazmou, plynem, přesné ohýbání na ohraňovacích lisech - svařování, povrchové zinkování, práškování, lakování - soustružení na CNC strojích a automatech - přesné frézování, vrtání - ohýbání trubek, vstřikování plastických hmot (včetně výroby forem). Manipulační a montážní vozíky. Dřevěné ...

Pokrávačské práce. Dodávka, montáž: - krovy - střešní krytina - střešní okna.

Autoservis, pneuservis. Nákladní doprava, autodoprava: - sypké materiály - stavební suť - písek - štěrk - zemina ... Zemní práce. Deponie - štěrk, zemina.

Ekologie, supervize, matematické modelování, GIS, systém evidence kontaminovaných míst programování, databázové a webové aplikace Geologie: - ložisková geologie rud a nerud - hydrogeologie - výpočty zásob surovin - právní servis pro těžbu

Soudní znalec. Specialista znalectví na nemovitosti. Práce: - drobné stavební práce - realizace ústředního vytápění - realizace elektroinstalace - rozvody zdravotechniky.

Práce: - topenářské. Oprava, servis, výměna: - radiátory, radiátorové kohouty, ústřední topení, regulace otopných systémů.

Služby: - demoliční práce - bytová výstavba.