VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - topenářské - instalatérské.

Provádíme hydroizolace plochých střech a spodních staveb, tepelné izolace plochých střech.

Zámečnictví. Výroba: -ploty -branky -schody -automatické brány -vybavení kanceláří -kovový nábytek.

Opravy: - plynospotřebiče, plynové spotřebiče.

Projekce, revize: - elektro.

Výroba: -truhlářská -stolařská. Výroba, maloobchodní prodej: -dřevo, nábytek -okna.

Truhlářství, truhlářská výroba: -interiérový nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývákové stěny -ložnice -pro obchody.

Provádíme: - výstavba rodinných domů - zateplovací práce.

Služby: - natěračské, malířské, písmomalířské práce - povrchová úprava kovů - tryskání a metalizace - čištění a nátěry fasád - práce ve výškách.

Služby: - generální dodávky staveb - instalace vody, topení, plynu - tepelná izolace - koupelnové studio - servis TZB (servis, údržba budov, bytových a penelových domů).

Výroba: - technické plyny. Instalatérské práce.

Vývoj, výroba, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení. Rekonstrukce, modernizace, automatizace: - stávající strojní zařízení. Tvorba: - výrobní dokumentace podle dodaných návrhů a projektů. Návrh, konstrukce, výroba: - přípravky pro výrobu, montáž a měření. Konstrukce forem pro vstřikování plastů.

Stavební práce: - tesařské - zednické - rekonstrukce bytových jader - zahradní domky.

Práce: -stavební -výstavba komunikací a chodníků -zemní práce. Nákladní autodoprava.

Kácení a ořez stromů. Těžba a výkup dřeva. Výroba, prodej: - řezivo - palivové dříví. Stolařské práce: - dřevostavby, pergoly, ploty, zahradní nábytek. Výroba: - myslivecké a terénní zařízení.

Stavební firma. Kompletní stavební práce.

Práce: -elektrikář -elektromontážní, elektromontáže elektroinstalační, instalace elektro: -silnoproud, slaboproud.

Voda-topení-plyn. Vodoinstalační opravy. Rozvody vody z plastu i z tradičního materiálu. Voda: - koupelny na klíč - stavební práce. Topení: - plyn - tuhá paliva - solar - elektro. Opravy, dodávka, montáž: - plynové spotřebiče. Kanalizace: - opravy vnitřní a venkovní - strojní čištění kanalizačního potrubí. Maloobchod, ...

Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce. Plynoinstalace. Koupelny na klíč. Kanalizační práce.

Vyroba plošných spojů od základního provedení až po kompletní výrobní technologie, jednovrstvé, dvouvrstvé i vícevrstvé. Úprava: -žárové cínování - halování -žárové cínování -celoplošné chemické zlacení -galvanické zlacení -galvanické prokovení -drážkování PS -tvarové frézování -elektrické testování -povrchové ...

Výstava, opravy, rekonstrukce: -plynovody -vodovody -kanalizace.

Provádíme veškeré geodetické práce: -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -vytyčování staveb -zaměřování polohopisných a výškopisných plánů -zaměřování inženýrských sítí.