VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výškové práce - za použití horolezecké techniky: -rekonstrukce balkonů -malířské a natěračské -instalace, montáže: -reklamní zařízení -zateplovací systémy -kácení stromů -ochrana budov proti ptactvu -mytí oken, fasády ve výškách.

Elektrické zařízení: - revize - montáž.

Firma Jan Hauzr působí převážně v Karlovarském kraji (není ale vyloučena práce i za hranicemi našeho kraje). .Hlavní činností společnosti je povrchová úprava kovů. Provádíme předúpravu povrchů tryskáním, tlakovým i vysokotlakovým mytím vodou, dále metalizaci, sanace, nátěrové systémy, fasádní nátěry a protipožární nástřiky.

Zednické práce: -bourací, zednické, výkopové -základové desky -zámkove dlažby a jiné práce dle vaší poptávky.

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Práce: - topenářské.

Elektromontáže. Elektroinstalace. Práce, montáž, údržba, servis: - elektrické zařízení. Řemeslnické práce: - elektroinstalační, elektrikářské.

Naše společnost provádí dodávky uměleckořemeslných prací prováděných tradičními metodami. Především se jedná o řemeslo: - štukatérské - kamenické - malířské - pozlacovačské. Poskytujeme tyto služby: - rekonstrukce a obnova interiérů a exteriérů památkových objektů - restaurování štukových omítek a výzdob - rekonstrukce a ...

Čištění kanalizace bytové, domovní, venkovní. Instalatérské a topenářské práce. Vysoká odbornost a úroveň techniků a vybavení - nízké náklady. Dále nabízíme odstranění závad i po neúspěšných pokusech konkurenčních firem. Rychlý příjezd bez příplatku.

Klempířské a pokrývačské práce.

Práce: -malířské -natěračské -tapetářské.

Kovovýroba, kovoobráběčství: - obrábění kovů, kovy. Výroba, dodávka: - stavební nástroje - nářadí.

Služby: - elektroinstalace.

Zemní práce: -výkopy strojem Hitachi, minibagrem a kolovým bagrem DH** 112* -bagrování septiků, bazénů -základy pod chatky, garáže, rodinné domky, výkopy na betonové piloty -srovnávání terénu-svahování -kanalizace do hloubky 2, 5* m***, včetně montáže do průměru 250* mm** -výkopy pro kabely a plyn včetně dokončovacích ...

Prodej: -koberce -lina, PVC* -podlahy laminátové, dřevěné -záclony -bytový textil. Podlahářství: -pokládka všech krytin. Velkoobchod: -koberce -laminátové podlahy -lina, PVC* -deky LARISA.

Opravy: -silniční vozidla -pracovní stroje. Práce: -stavební -tesařské -zámečnické -zemní práce s jeřábem a těžkými stroji.

Výroba, revize: - rozvaděče.

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Sklenářství. Služby: - sklenářské - rámování obrazů - malby, nátěry. Řemeslnické práce: - malířské - natěračské.

Stavební práce. Přípravné práce na staveništi. Ruční výkopové práce. Demolice, demoliční práce. Vyklízení prostor. Pokládání zámkové dlažby, dlaždičské práce.