VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plast -kovy -elektroinstalatérské -zednické. Prodej materiálu všech těchto profesí. Služby NONSTOP.

Prodej, montáž: - okna, dveře. Zednické práce.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Kovovýroba. Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Obrábění, obráběčské práce. Svařování, svářečské práce. Povrchová úprava kovů.

Opravy: -plynové spotřebiče -velkokuchyňská zařízení.

Truhlářství, stolařství.

GENEVA CONSULTING s.r.o. založena v Praze v roce 1991. Zavádíme na český, slovenský a maďarský trh nové výrobky a služby. CLIPSO je moderní krytina na stěny i stropy. Tuto polyesterovou tkaninu s polyuretanem s výjimečnou šířkou pěti metrů beze spojů a švů je možné upravovat do všech potřebných tvarů. Technologie této tkaniny umožňuje ...

Elektroinstalace. Revize.

Výroba, velkoobchod, prodej: - církevní potřeby - devocionálie - duchovní a náboženské potřeby (kříže, růžence, celebrační potřeby, sošky, svíce, obrázky, ikony - obrázky na dřevě, medailonky, křížky, plakety, stojánky, dřevořezby, výrobky ze sádry, ostatní - klíčenky, přívěsky, kropenky) - větší část sortimentu tvoří dovoz z Itálie a ...

Zaměření, projekce, výroba, montáž: -bezpečnostní mříže: -rolovací -pevné -nůžkové -mřížové stěny -ploty.

Řemeslo: -elektrikář. Práce: -elektromontážní -revizní.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Řemeslo: - malíř - natěrač - tapetář.

Práce: - topenářské - instalatérské.

VODNÍ ZDROJE a.s., – vznikly transformací bývalého národního podniku Vodní zdroje, který byl založen již v roce 1957. Navazujeme na úspěšnou dlouholetou tradici v oblasti budování a údržby zdrojů podzemích vod, vodárenství a sanačních prací.

Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -truhlářské práce -stavba a pronájem lešení. Provozovna: -Šlovice 22, tel.377828110

Tapetářské a malířské práce.

Střešní práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střechy na klíč -oprava, celková obnova střešního pláště.