VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost provádí veškeré instalatérské práce včetně drobných oprav, ale i kompletní rekonstrukce objektů. Opravujeme: kotle karmy, waw, sporáky další plynospotřebiče. Další služby: čištění kanalizace frézování zarostlých kanalizačních stoupaček opravy prasklých stoupaček vody a kanalizace montáže a ...

Montáž: - klimatizace, vzduchotechnika.

Práce, řemeslo: - výškové práce.

Krejčovství. Výroba, šítí, úpravy: -oděvy.

Kompletní práce: -malířské: -byty včetně válečku a linek -kanceláře, výrobní haly a sklepy -natěračské: -sádrokarton -okna, dveře, zárubně, okapy, ocelové konstrukce, ploty -podlahy -fasády hladké i brizolitové -nástřik radiátorů i přímo v bytech -výškové práce pomocí horolezecké techniky: -zavěšování reklam ...

Práce: -malířské -natěračské-nátěry oken, dveří, radiátorů, plotů, stavebních konstrukcí -tapetování -lakýrnické práce -opalování oken, dveří, zárubní.

Výroba, prodej: - plovoucí podlahy - laminátové - dřevěné - korkové. Prodej příslušenství. Společnost renovuje kuchyňský nábytek.

Dřevovýroba. Výroba značkových oken a dveří KELTIK. Projekt, výroba, doprava, montáž, zednické zapravení, servis: OKNA (EUROOKNA) -smrkové dřevo (možno i exotické dřevo) -špaletová okna -protipožární okna EI**, EW** 15-45 VCHODOVÉ DVEŘE -výroba i dle vlastních návrhů, likvidace původních dveří INTERIÉROVÉ DVEŘE -atypické ...

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektroinstalační práce včetně revizí. Montáž rozvaděčů.

Úpravy interiérů: - sádrokartonové konstrukce - kazetové podhledy - minerální podhledy - tepelné izolace - plovoucí podlahy - půdní vestavby - atypické sádrokartonové konstrukce - malby, nátěry, obklady - úpravy komerčních, kancelářských a bytových prostor.

Prodej, pokládka: - koberce - korek - pvc - plovoucí podlahy (laminátové a dřevěné na klíč).

Umělecká řemesla. Výroba keramiky: -technická -stavební -kachle.

Prodej, montáž, servis kotle: - plynové - elektrické - lokální na tuhá paliva - všechny značky VIADRUSS, MORA, PROTHERM, VAILLANT, JUNKERS. Rozvody ústředního topení: - plast - REHAU - v mědi - v oceli. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN - montáž - opravy - servis.

Nabídka kompletní dodávka vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně odborné montáže, návrhu a technického poradenství (např.restaurace, kuchyně, sportovní zařízení, výrobní haly, administrativní budovy, soukromé byty). Spolupracujeme s výrobci a dodavateli, např. DAIKIN, GEA* LVZ*, C.I.C. Hřebec, VTS* CLIMA, JANKA, REMAK, ALTEKO, ATREA, ...

Provádění: -zemní práce rozsáhlejšího objemu pro větší investory: -přípravné stavební práce pro dálnice, silnice a velké pozemní stavby. Strojový park: -dozery: -Komatsu, Hanomag, T130 -válce -nakladače kolové -bagry. Stavební dvůr: -Zlín-Lípa.

Služby: - kompletní nabídka geodetických a zeměměřičských prací - vytýčení hranic parcely nebo rozdělení parcely - zaměření podélného a příčného profilu parcely - zaměření inženýrských sítí - zaměření a zanesení hotové stavby do katastrálních map pro vyjmutí pozemku pod stavbou z pozemkového fondu a udělení parcelního čísla.

Stavební činnost: - venkovní úprava objektů občanských i průmyslových - venkovní fasády (hladké, štukové, strukturované, TERRANOVA, CAPAROL, EKOLAK) - zateplené fasády (polystyrén, minerální plsti) - strojní omítky vnitřních i venkovních fasád.

Činnost firmy: - podlahy - autodoprava - lešení.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2001 Odborné práce, výkony a dodávky stavebních částí objektů a staveb v oboru vodohospodářské, průmyslové a pozemní stavitelství, zejména výstavbu a rekonstrukci : -venkovních kanalizací a přípojek -venkovních vodovodů a přípojek klasickou výkopovou metodou -venkovních vodovodů ...

Generální oprava, servis -vodovody, kanalizace -zemní práce.

Práce, řemeslo: - tesařské práce, montáž krovů - rekonstrukce střech - montáž zahradních chatek, pergol a altánu, impregnace dřeva - pokrývačské práce s dodávkou střešních krytin - montáž okapů včetně oplechování - klempířské práce - montáž střešních oken Velux.