VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Čalounictví. Opravy a renovace: -starožitný a stylový nábytek. Výroba: -stylová křesla-repliky ušáků -čalouněný nábytek.

Truhlářství, sklenářství, tesařství: Výroba: -eurookna -špaletová a zdvojená okna -vchodové dveře -interiérové dveře -drobný nábytek z laminace a masivu -dřevěná kuchyňská dvířka -dřevěná schodiště.

Služby: - poradenská, konzultační a projekční činnost v oboru elektrické sítě a stanice VVN*, VN** a NN**.

Montáž, opravy, údržba: -elektrická zařízení a rozvaděče NN -veřejné osvětlení. Služby: -údržba komunikací -údržba veřejné zeleně -revize elektrických zařízení -stavební činnost -odbahnění rybníků. Pronájem, půjčovna: -vysokozdvižná plošina.

Služby: -topenářské a instalatérské práce -montáže, vodoinstalace, kanalizace, topení.

Stavební činnost: -stavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce domů a bytů -rekonstrukce a zateplování fasád -půdní vestavby -projektová činnost ve stavebnictví.

Práce: -pokrývačské -zámečnické. - tesařské

Práce: -malířské, -natěračské.

Práce: -elektroinstalační.

Prodej,servis,instalace: -televizní antény -satelitní technika -elektroinstalace -montáže a dodávky anténních a satelitních systémů -dodávky a montáže EZS -revize elektrických zařízení a rozvodů.

Truhlářství: - nábytek na zakázku.

Práce: -čalounické(čalouník): -oprava nábytku.

Práce: -malířské, -veškeré stavební objekty, -fasády, -tapetování, -natěračské, lakýrnické, Výroba: -dřevěné výrobky, nábytek, kov, -fládrování, -nábytek, -transparentní, polyuretanové laky, -lazury, -stříkání nátěrových hmot.

Výroba a dodávky: - výroba a prodej tepla - topenářské práce - prodej čerpací techniky.

Truhlářství. Výroba: -truhlářská.

Povrchová úprava materiálů.

Práce: -čalounické (čalounictví): -válendy -letiště -matrace -taburety.

Práce, služby: -domovní instalatérské (instalatér).

Truhlářské práce.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.