VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Sklenářské práce: -zasklívání -vrtání -lepení -broušení -lepení akvárií. Rámování, rámařství. Maloobchod, prodej, dodávka: -sklo: -ornamentní -čiré -kouřové -lepené -drátoskla -zrcadla -izolační dvojskla -kovové rámy -pasparty.

Truhlářství. Výroba nábytku.

Interiéry SVOZIL Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice a obývací stěny - bytové doplňky. Výroba z materiálu: - lamino - dýha - masiv.

Výroba oděvů, kromě kožešinových výrobků. Setkání maminek pro Církevní občanské sdružení -Nová naděje, Nymburk.

Práce: -elektroinstalace -servis.

Výroba: -elektrických motorů -generátorů -transformátorů Elektromontáže.

Montáž, pokládka, dodávka: -obklady, dlažby -speciální izolatérské práce -sanační a opravné práce. Zpracování architektonických návrhů. Konzultace a poradenství v oblastech komplikované pokládky.

Zakázkové šití. -šití dámských a dětských oděvů.

Stolárna. Stolařské práce. Výroba: -dveře -kuchyňské linky -vestavěné skříně -nábytek. Prodej: -obkladový a dekorativní kámen.

Elektroinstalační práce - záručního a pozáručního elektroservisu Opravy: - elektrospotřebiče.

Práce: - tesařské - pokrývačské.

Firma je nositel certifikátu ISO 9001:2001 platnost do 2008. Průmyslové a bytové elektroinstalace. Výroba rozvaděčů nízkého napětí. Montáže kabelů a rozvoden nízkého a vysokého napětí-NN, VN. Stavební dodávky odběratelské a distribuční trafostanice (venkovní, sloupové a skořepinové BTS, kioskové) Provádění drobné stavby a ...

Výroba, prodej, montáž nábytku: -sektorový -kuchyňský -kancelářský -školní -zdravotnický -hotelový -lékárenský. Vybavování: -internátů -kolejí a ubytoven. Velkoobchod: -lamino Atex -kování -příslušenství.

Kamenictví Výroba, oprava: -pomníky, pomníkové díly -krycí desky -terasové prvky -krby -obklady. Výroba, montáž, renovace: -schodišťové stupně.

Stavební firma, stavební práce. Těžba,prodej štěrkopísek, štěrkopísku-Jižní Morava. Tříděný i netříděný štěrkopísek, kamenivo různých frakcí, kopaný písek a kameny na skalky,kačírek,recykláty(stavební suť). Půjčovna stavební mechanizace a lešení -JM -vybrační pěchy a desky -přívěsné vozíky -lešení rámové a HAKI -míchačky,zednické ...

Stavby na klíč. Kompletní rekonstrukce rodinných domů a bytů ( byt. jádra, koupelny, kuchyňské linky, vody-topení-plynu, elektřiny). Výměna: - okna - dveře. Pokládání podlah.

Oprava: -elektromotory -pračky, sporáky, vasavače, žehličky -domácí elektrospotřebiče. Provádí veškeré zámečnické práce.

Lomy Solopysky, Obciny. Zpracování žuly. Čistá kamenická výroba. Prodej z vlastní produkce pro právnické i fyzické osoby: -žulové výrobky hrubé a čisté kamenické výroby, -odseky od kostek, -kámen soklový, regulační, záhozový.

Truhlářství, zakázková výroba: -dřevěné ploty, výplně bran a branek, plotové dílce -dřevěné balkóny a terasy "alpského typu" -pergoly, přístřešky, zahradní domky a altánky -zahradní nábytek -vnitřní a vnější masivní dveře -vnitřní a vnější schodiště včetně zábradlí -stylové vybavení restaurací a interiérů ...