VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Společnost Stavební mechanizace CZ, s.r.o. Uherské Hradiště již více než 20 let zajišťuje zemní práce a demolice, bourací práce v ČR i okolních státech. Dalším oborem je přeprava nadměrných nákladů, strojů a přípravné práce na silnicích, dálnicích, vodohospodářských stavbách a železničních koridorech. Dodáváme stavební mechanizaci na jakoukoliv ...

Instalatérství PK INSTALACE s.r.o. poskytuje služby v oblasti vodo topo plyn pro rodinné domy i průmyslové objekty. Působíme po celé ČR. Zabýváme se montáží a rekonstrukcí kotelen, všech typů kotlů, otopných soustav, podlahového topení, solárního topení, bojlerů, krbů, tepelných čerpadel, klimatizace do domu i firmy, centrálních ...

Uhelné sklady. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pevná paliva, uhlí (hnědé, černé, koks, brikety) -štěrkopísky kopané - Božice (písek, štěrkopísek) -plynná paliva (propan - butan, lahve). Čerpací stanice LPG, motorová nafta NONSTOP: -výměna, prodej - propan - butanové lahve -prodej - balené brikety. Služby: -nákladní doprava, ...

Služby: -letecké snímkování, focení a natáčení videa z RC modelu vrtulníku -atraktivní akrobatické show s RC modely vrtulníků včetně včetně nočních letů.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -zámečnické výrobky okna, dveře, vrata, zábradlí, schody, mříže -plastová okna, dveře, výlohy -zimní zahrady. Montáž, dodávka: -sádrokartony -minerální podhled.

Práce: -zemní práce pro inženýrské sítě, výkopy jam, šachet, rýh, výkopy základů, terénní úpravy, zádlažby -strojem BOBCAT 328 pásové minirypadlo - 3t -stavební práce -novostavby, rekonstrukce, drobné stavby. Služby: -pronájem pásové minirypadlo BOBCAT 328, Fiat Ducato, sklápěč, 1.6t.

Výroba. Sklenářství, zasklívací práce: - výroba nábytkového skla - kompletní opracování materiálů - zhotovování dithermových skel - lepení skleněných ploch UV lampou - rámování zrcadel a obrazů. Truhlářství - malosériová výroba sedacího nábytku z masívního dřeva - lehká křesla, polokřesla, sedací soupravy a židle z BK ...

Kovoobrábění, ohýbání na CNC stroji, ohraňování plechů na CNC ohraňovacím lisu, lisování matic. Vláknový laser: - řezání, dělení materiálu laserem - tenké plechy, barevné kovy (titan, měď, mosaz, hliník).

Práce, montáž: -elektromontáž -výškové práce -el.rozvody, osvětlení chodeb pohyb čidly -hromosvody -zajištění revizí -spárování komínů nátěry střech -drobné zednické práce -montáž satelitů.

Služby, projekce. -zeměměřičské, kartografické činnosti -zaměřování staveb, pozemku, inženýrské sítě -projektování vodohospodářských staveb.

Společnost amp build s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost, která se zaměřuje na poskytování komplexních služeb v oblasti průmyslových podlah. Na základě požadavků našich klientů podlahu navrhneme, upravíme podloží, odizolujeme, namontujeme ocelové dilatační spáry, zahladíme, vyleštíme a provedeme Vámi zvolenou povrchovou úpravu. ...

Cestmistrovství Třeboň. Práce: - údržba, opravy komunikací - frézování ploch a komunikací.

Cestmistrovství Dačice. Práce: - údržba komunikací.

Cestmistrovství Milevsko. Služby: - správa a údržba silnic - údržba komunikací.

Správa a údržbu silnic II. a III. tříd v majetku Jihočeského kraje.

Stavební firma THERM, spol.s r.o. realizuje: - výstavba rodinných domků - rekonstrukce, revitalizace - zateplování - střechy. Výroba a montáž: - plastová a hliníková okna, dveře - výměna oken.

Prodej: -molitan -potahové látky. Výroba: -čalouněné dveře -vrstvené matrace -molitanové matrace -lůžka, dvojlůžka, válendy, letiště. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -rohové lavice -čalouněný starožitný nábytek -čalouněné dveře.

Práce: -čalounické a dekorativní. Opravy: -veškerého čalouněného nábytku. Odvoz a dovoz zajištěn zdarma.

Práce: -obkladačské -podlahářské -zednické

Řemeslo: - instalatér - plynař - topenář.

Truhlářství. Výroba: -okna -dveře -obklady -nábytek -interiéry. Pokládání: -plovoucí podlahy. Zajištění materiálu.