VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Projektování, projekce: -výstavby rodinných domů -sestavení rozpočtů staveb -zajištění dodávek materiálů

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Zajišťujeme profesionální služby malířů pokojů v Ostravě, Karviné, Orlové, Frýdku Místku a Havířově. Kromě malování pokojů nabízíme i jejich vytapetování nebo aplikaci dekorativních samolepek.

Dřevostavby - výstavba dřevostaveb - suchá výstavba domů. Zakázkové truhlářství a stolařství, výroba - zahradní nábytek a pergoly - dětská hřiště a další stavby - okna, dveře. Prodej - štípané palivové dřevo - stavební řezivo.

Práce: -stavební -inženýrské -rekontrukce -zemědělství a zahradnictví.

Řezání, vyřezávání od 14mm do 600mm: -asfalt, beton do hloubky 0.25 m -železobetonové konstrukce otvory ve stěnách, stropech do tloušťky 0.50 m. -řezání stěnových konstrukcí do hloubky řezu 600 mm -řezání stropních konstrukcí a podlah -řezání mostních konstrukcí. Jádrové vrtání: -otvory v železobetonových konstrukcích a veškerých ...

Firma zajišťuje široké spektrum sklenářských prací. Zajišťuje rámování, výrobu vitráží, prodej dekoračních a barevných skel, zasklívání a fazetování. Výroba akvárií a terárií, izolačních dvojskel a trojskel.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky: -čištění, nátěry a opravy fasád domů, kostelů -nátěry a opravy střech a konstrukcí -čištění, revize a nátěry sil, sila -mytí oken -montáž, demontáž vzduchotechniky -instalace a čištění reklam -čištění střech, okapů -tmelící a izolační práce na panelových domech -klempířské práce -montáže ...

Služby: -výkopové práce -vyklízení půd, sklepů, skladů -mytí oken -další pomocné práce.

Svatební salon Dream Dress v Kroměříži Vás obslouží jako půjčovna i prodejna šatů a přijímáme zakázky na šití šatů na zakázku i podle fotografie. Také se již mnoho let věnujeme plánování svateb, nabízíme profesionální služby svatební agentury nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR. Náš salón má dvě provozovny v centru města: - ...

Malířství, natěračství

Autojeřábnické práce, jeřáb: -Tatra AD 20 (nosnost 20t) -Tatra AD 160 (nosnost 16t) -PV3S AD 080 (nosnost 8t) Práce vysokozdižnou plošinou, vysokozdižná plošina -Avia MP 13 (dosah 13m).

Moření a pasivace nerezových ocelí ponorem nebo nástřikem, odmašťování dílů, konzervace povrchu. Tryskání dílů nerezové oceli balotinou. Povrchová úprava nadrozměrných dílů. Flexibilní realizace. Stoprocentní kontrola kvality služby, kvalitní technologické postupy. Výhodné cenové podmínky.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce. Montáž: -skládané pláště z trapézových plechů. Výroba: -zámečnické konstrukce. Služby: -svařování v atmosféře CO2, svářečské práce -pálení plazmou (plazma) -dělení materiálu na strojní pile -dělení materiálu na tabulových a profilových nůžkách. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní ...

Smaltovna. Výroba, smaltování, prodej, realizace: - smaltované tabule, štítky, cedule - státní a heraldické znaky - posmaltování - samolepící foliové nápisy - lepená reklama - informační cedule - cedule na zakázku - kovovýroba, lisování.

Maloobchod, prodej: -zámky, klíče (klíčů) -kování -nástroje, nářadí NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadla -vodoinstalační materiál. Výroba: -klíče, autoklíče.

Soustružnické práce na soustruzích: Hrotových Revolverových Vačkových automatech

Tesařství, tesařské práce. Výstavba a rekonstrukce krovů. Dřevostavby. Půdní vestavby. Dřevěné mosty a lávky. Bednění schodišť. Dřevěné schodiště. Palubkové obložení. Dřevěné podlahy. Dřevěné fasády. Překládané stropy. Altány a pergoly. Přístřešky pro auta. Zahradní domky. Sádrokarton.

Čalounictví, opravy všeho druhu Opava: - opravy čalouněného nábytku - výroba válend a dvoupostelí - výroba matrací jakýchkoli rozměrů - taburety - čalounické práce na zakázku - čalounění dveří - opravy sedadel aut a autobusů - šití potahů do aut a autobusů - opravy sedadel motocyklů - drobné opravy kabelek, batohů a bot - všívání zipů ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Služby: - kreslení ilustrací, karikatur a animací

Výroba: - formy pro vakuové tvarování plastových obalů - kovovýroba