VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost s ručením omezeným HRDLIČKA vznikla jako jedna z prvních soukromých geodetických kanceláří v ČR počátkem roku 1990. S postupným rozvojem se nám podařilo dosáhnout špičkového technického vybavení a zároveň přejít, jako jedni z prvních v ČR, ke komplexnímu digitálnímu zpracování geodetických prací. Služby: - dokumentace správců ...

Geodetická služba. Práce: -geometrické plány -vytyčování pozemků -rychlé jednání.

Práce: -sádrokartonářské: -sádrokartony, minerální podhledy -sádrokartonové příčky -půdní vestavby -rekonstrukce - podkroví, bytová jádra -tepelné izolace -zateplení stěn a fasády -podlahářské, plovoucí podlahy.

Výroba: - předtisky na ubrusy a dečky - ubrusy.

Čalounictví. -čalouník. Oprava: -čalouněný nábytek -starožitný nábytek -ušáky. Služby: -potahování dveří -šití, věšení záclon -pokládání koberců.

Kominictví. Řemeslo: -kominík.

Práce: -zámečnické, stavební a strojní zámečnictví. Výroba - kusová i sériová: -strojní součásti na zakázku.

Služby: -vodoinstalace -malíř a natěrač -zedník -elektrikář -montáž sádrokartónu a minerálních podhledů -půdní vestavby na klíč -veškeré instalace -obklady a dlažby.

Kompletní elektrikářské práce. Veškeré elektroinstalační práce: -bytové, průmyslové. Revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Pokládka kabelů: -NN**, VN**, včetně ukončení v RS** skříních nebo rozvodnách. Provizorní staveništní přípojky. Montáž: -telefony domácí, státní -signalizace zabezpečovací, požární ...

Kovovýroba: -povrchová úprava -práškové lakování -veškeré zámečnické práce -výroba kontajnerů na tříděný odpad -výroba kovového nábytku -židle, křesla s výpletem -kovové kostry na čalouněný nábytek a kovové nohy.

Revize: - elektro - hromosvody.

Stavební práce: -drobné úpravy interierů.

Autodoprava: -nákladní kontejnery. Odvoz: -suť, písek, odpady. Práce: -zemní studny, piloty.

Elektromontážní práce. - průmyslové a bytové instalace

Geodetické práce: -geometrické plány -mapování -fotogrammetrie -vytyčování pozemků a staveb.

Provádíme veškeré stavební dokončovací práce. Rekonstrukce domů a bytů na klíč. Malířské a lakýrnické práce. Specializace na repase oken a dveří. Oprava a nátěr historických i novodobých fasád. Montáž sádrokartonů a minerálních podhledů. Dodávka a montáž silikonového těsnění včetně frézování drážky.

Výroba: - zámky - kování. Obrábění kovů. Soustružnické práce.

Práce: -instalatérské rozvody vody, kanalizace, kompletace koupelen -topenářské rozvody topení -zednické.

Monolitické betonové konstrukce, skelety, hrubé stavby objektů, průmyslové podlahy, opěrné zdi, zakládání staveb, stavby na klíč, rekonstrukce budov

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce -kompletní dodávky kotelen a výměníkových stanic -dodávky a montáž předizolovaných systémů.