VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavebniny. Prodej a realizace: -výhradní zástupce v regionu firmy REALMONT Liberec -sanační a impregnační prostředky BAUREX-N a DICO-SIL -fasádní barvy fy.BRILLUX, MISTRAL -vnitřní barvy a tmely fy.PASO -lepidla a stěrky na beton a dřevěné konstrukce SAKRET -pěny a obkladové lišty. Měření vlhkosti a vypracování návrhu na ...

Kovovýroba (kov*, nerez). Zámečnická výroba. Výroba z nerezových materiálů. Svařování na robotizovaném pracovišti. Svařování v ochranné atmosféře. Zpracování nerezových ocelí. Stříhání plechů, ohýbání, vrtání. Vývoj, výroba, export: -klece a voliéry pro papoušky. Design klecí a systém zavírání patentovány. Mnohaleté zkušenosti s ...

Výškové práce prováděné horolezeckou technikou: -klempířské -zednické -demoliční -pokrývačské -natěračské -montáže reklamy konstrukce vzduchotechnika.

Práce: - malířské a lakýrnické.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Výroba a dodávky klimatizačních jednotek a čističů vzduchu pro restaurace a průmyslové provozy.

Montáž, opravy arevize vyhrazených plynových zařízení. Revize a zkoušky provozovaných kotlů a tlakových nádob.

Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba, kovovýroba: -ozubení: -ozubená kola a ozubené hřídele -řetězová kola -hřídele s evolventním či jemným drážkováním.

Společnost je certifikována managementem jakosti ISO 9001:2001. Poradenství, projekce, dodávky na klíč, montáže, záruční a pozáruční servis: -elektro, elektrické instalace nn (do 1000V) -elektrická Požární Signalizace -telekomunikační systémy ERICSON, 2N- radiové vyhledávací systémy-paging PHILIPS ERICSON -systémy kontroly ...

Práce: -konstrukční ve strojírenství.

Zámečnictví a elektromontáže. Údržba a oprava: -elektroinstalace. Strojní zámečnictví.

Výroba a konstrukce nástrojů (formy): - nástroje na vstřikování plastů - nástroje pro vstřikování technické pryže - nástroje pro vstřikování lehkých slitin - nástroje pro vstřikování silikonu - nástroje pro tváření kovů.

Geodetické služby: -poradenství v oboru geodézie -mapové podklady -vytyčení stavby -geometrický plán stavby -vytyčení vlastnických hranic -znalecký posudek v oboru geodézie a kartografie -další geodetické práce.

Stavební firma: - zednické a kovové práce - montáž a zapůjčení lešení - dodávka a uložení betonu - stavby na klíč - bytové domy - průmyslové haly - administrativní budovy - rodinné domky - průmyslové podlahy.

Gravírování, frézování, řezaná reklama. Výroba reklamy a dalších výrobků pomocí CNC technologie.: - firemní tabule - štítky - orientační systémy - elektronické panely. Používané materiály: - mosaz - elox. hliník - vícevrstvé plasty. Grafické návrhy za pomoci grafika.

Práce: -izolační -zateplovací -izolace mostů -hydroizolace.

Elektro-prodej: -spotřebiče pro domácnost. Splátkový prodej.

Krejčovství: -zakázkové šití -dámské oděvy.

Služby: -vyrábíme eurookna i ostatní dřevěná okna, dveře, podlahy, schodiště a nábytek na míru -dále nabízíme pergoly, okenní parapety, kazetové stropy a vestavěné skříně -výroba i montáž na klíč.