VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Geodetická a projektová kancelář, stavební činnost: -vodohospodářské stavby -projekce -inženýrská činnost -předprojektová příprava stavby -vytyčení staveb, zaměření -provedení staveb -geometrické plány.

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a záruční opravy na zakoupené zboží: -specielní prodej SIGMA -materiál topenářský, instalatérský -bojlery TATRAMAT, DRAŽICE -veškeré sporáky plynové, elektrické, kombinované -vodovodní baterie - super cena -čerpadla a veškeré náhradní díly SIGMA LUTÍN, KUNZ HRANICE, WILO, GRUNDFOS ...

Výroba a montáž: - kuchyně včetně spotřebičů.

Podlahářství, pokládka, služby: - PVC*, koberce, lamino, korek, plovoucí podlahy - broušení parket.

Truhlářství, výroba: - nábytek.

Řemeslo, služby, práce: - malířství - natěračství.

- Omítání, fasádní práce - Čištění města, sanační a podobné činnosti

Stavební firma: -stavební práce, rekonstrukce -zemní práce -výstavba přípojek -inženýrské sítě

Oprava, renovace: - čalouněný nábytek - potahování pohovek, křesel, židlí Výroba, šití: - plachty - autoplachty. Řemeslnické práce: - čalounické.

Botek Podlahy: - kompletní dodávka podlahových krytin.

Výroba axiálních ventilátorů: - o průměru oběžného kola 250 až 400 mm - o výkonu Q=600 až 10000 m3/hod Dodávka, montáž a servis klimatizace AL-KO AeroTech, GmbH: - komfortní a průmyslová klimatizace, včetně měření a regulace.

Poradenství, aplikace, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce, servisní prohlídky: - průmyslové podlahy lité, samonivelační, stěrkové dekorativní, bezesparé, s hygienickým atestem - pancéřové podlahy - barevné chipsy, barevné křemičité písky. Sanace: - betonové plochy. Podlahářské práce. Prodej, maloobchod: - materiál pro úpravu ...

Stavba na klíč: -rekonstrukce objektů -půdní ve stavby -rodinné domky -rekreační chaty -rekonstrukce střech a krovů. Izolace: -tepelná -akustická -střešní -proti vlhku. Zemní práce: -terénní úpravy zahrad -odvodňování staveb -bourací a úklidové práce. Autodoprava: -nákladní. Návrh a realizace: -úprava zahrad ...

Služby-řemeslo: -formy pro vysokotlaké lisy -nástrojářství -kovoobrábění.

Krejčovství. Oprava: -oděvy (i z kůže) -zkracování riflí s originálním okrajem Šití, výroba na zakázku: -oděvy, ošacení, oblečení -záclony -povlečení, ložní prádlo -závěsy -ubrusy.

Tesařství, tesařské práce. Klempířské práce, klempířství. Lešení Střechy na klíč Stavebnictví Klempířství a pokrývačství, pokrývačské práce. Střechy a střešní krytiny.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Projekce, dodávka na klíč, montáž, revize plynového zařízení. Voda, topení, plyn: -nová zařízení i rekonstrukce -ZTI (zdravotechnika) -vodoinstalace -vnitřní kanalizace (zařizovací předměty) -odpadní potrubí -topení ústřední, podlahové v domech -materiál měď, plast, GABOTHERM, PHEDOTERM a jiné -montáž kotlů (kotel) všech značek ...