VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Opravy, čištění, prodej a instalace: - plynospotřebičů i starých typů PO35, PO37x, WG125 - topidel Gamat - kotlů Mora. Prodej náhradních dílů.

Zateplování fasád. Realizace zateplení: - rodinné domy - činžovní domy - panelové domy - bungalov.

Nabízíme sádrokartonářské práce, kazetové podhledy, zateplování i nátěry fasád a dekorativní fasádní profily.

Provádíme opravy redukčních, pojišťovacích a uzavíracích ventilů i odvaděčů kondenzátu. Nabízíme další topenářské práce.

Servis, opravy, prodej: -elektrospotřebiče TATRAMAT - WHIRPOOL -bojler, sporák -výpočetní technika. Elektroinstalace.

Studie, projekty, dodávky: -investiční celky -novostavby na klíč, rekonstrukce, regenerace, adaptace, demolice: -stavby občanské, bytové, inženýrské: -kancelářské objekty, obchody, sklady, domy nájemní i rodinné -půdní vestavby a nástavby (nadstavby) -omítky, fasády, zateplování budov -samonivelační potěry. Zajišťujeme: ...

Práce: -elektromontáže. Výstavba: -pozemní stavby. -inženýrské stavby.

Stavební práce: -zemní práce -kanalizace, plynovody, vodovody, komunikace.

RENOVA nabízí: - malování bytů, kanceláří a fasád (včetně zateplení) - lakování okeních rámů, dveří a kovových konstrukcí - renovace starobylých místností - rekonstrukce bytů - kompletní rekonstrukce bytových jader - demontáž stávajícího bytového jádra - odvozu a likvidace stavebního odpadu - bezplatná konzultace, zaměření a ...

Zakázková strojírenská výroba: -kovoobrábění -soustružení a frézování malých i rozměrných dílů.

Zámečnictví. Výroba, prodej: -mříže -brány -ploty -vrata -konstrukce. Služby: -otevírání bytů.

Práce: -elektroinstalační práce -revize elektrické instalace -projekce -hromosvody.

Pozemní a inženýrské stavitelství.

Výroba: -díly pro laserové a lékařské přístroje, automobilový a letecký průmysl, rychlovlaky -mechanické díly pro telekomunikační průmysl -součásti hydraulických a dřevozpracujících strojů -díly pro elektro a průmyslové počítače.

Stavební práce: -zemní a bourací práce -úpravy toků, rybníků -výstavba a likvidace skládek -odvodnění pozemků zemědělských a sportovních -výsadba zeleně.

Stavební práce: -zednické práce -montáže oken a dveří.

Vodoinstalatérské práce.

Stavební práce: -půdni vestavby na klíč -rekonstrukce interiérů na klíč -sádrokartonové podhledy -minerální kazetové podhledy -příčky a stěny -veškeré zateplení včetně parotěsné zábrany -rekonstrukce bytového jádra -zvukové a tepelné izolace -malířské práce.

Stavební práce: -rekonstrukce a opravy historických objektů -obklady, dlažby -malby, nátěry.

Dřevěné výrobky a nábytek: - výroba - návrhy - montáž - doprava. Produkty: - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - skříňky - stoly, stolky - bary - recepce aj.