VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební činnost: - novostavby rodinných domů "na klíč" - rekonstrukce objektů - fasády - zateplování objektů - půdní vestavby - zemní a výkopové práce. Ostatní činnost: - úklidové práce - vyklízecí práce - prodej stavebnin.

Zakázková výroba, prodej: - výroba nábytku ze dřeva - dřevěný nábytek - komody, psací stoly, postele, dvoupostele, skříně - kompletní vybavení dětských a studentských pokojů - kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice.

Služby: -projekce -provádění staveb včetně jejich změn a odstraňování -stavební management -inženýrská činnost -konzultace.

Výroba: -sportovní tříkolky pro mládež -velikost-základní vybavení od 110 cm-150 cm -provedení Long 110 cm-170 cm -pro kategorii mládeže od 5-ti let Řemeslo: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení. Služby: -montáž.

Čalounictví. Sedací soupravy, křesla, taburety. Dodací lhůty-1týden.

provadime realizaci oken a okenich doplnku vseho druhu.dodavame okna, parapety vnejsi i vnitrni, zaluzie, site proti hmyzu jak okeni tak dverni.zabyvame se i dodavkou markyz a veskere stinici techniky, provadime veskere prace jak vybourani puvodnich oken, montaz novych oken a zednicke zapraveni.vse za nejlepsi ceny u nas na trhu.

Instalatérské a topenářské práce: -plynofikace rodinných domků -ústřední topení -solární systémy -pravidelné prohlídky plynospotřebičů -revize domovních plynovodů.

Provádíme opravy: - elektroinstalací - veřejného osvětlení Revize: - domů - bytů - spotřebičů - hromosvody - bezpečnostní techniky - kamery, EZS, EPS, ACS, anténní rozvody, datové sítě, VISION kniha jízd. Kompletní služby silno a slaboproudé elektroinstalace.

Rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč. Pokládka obkladů a dlažeb. Zateplení rodinných domů. Zateplení a úpravy soklů. Povrchové úpravy fasád. Provádění strojních omítek. Stavební práce a rekonstrukce.

Pokládka: -parkety, renovace -plovoucí podlahy -PVC*, koberce - sportovní povrchy

Služby: -výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Stavební firma, stavební práce, pokládka zámkové dlažby, dlažba, realizace půdních vestaveb, vestavba a sádrokartony.

Stavební práce: -půdní vestavby -rekonstrukce interierů -montáže požárních konstrukcí -montáže plastových oken.

Práce: -vodoinstalatérské -rozvody vody -rozvody kanalizace -topenářské -tepelná čerpadla -sluneční kolektory -podlahové vytápění.

Kovoobrábění: -CNC obrábění -soustružení na zakázku-výkovky, svářence, odlitky -frézování-ozubená kola, ozubené hřídele, rotační součásti -broušení-naplocho i nakulato -kalení -výroba vymezovacích podložek na všechny typy automobilů-železné, duralové se štefty.

Stavební firma. Pozemní stavitelství. Rodinné domky.

Práce, prodej: -voda -plyn -topení -odpady -sanita -elektrospotřebiče

Služby: - Kompletní rekonstrukce objektů - Půdní vestavby - Sádrokartonářské práce - Veškeré instalatérské, topenářské a elektopráce - Dodávka a pokládka zámkových dlažeb - Mramorové a jiné šlechtěné fasády - Zateplování domů - Projekty rodinných domů - Zajištění stavebních povolení

Zámečnické práce. Výroba, opravy: - kontejnéry.

Elektromontáže. Výroba: - rozvaděče.

Služby: -prodej a pokládka podlahových krytin, renovace dřevěných podlah.