VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba: - kotle na tuhá paliva. Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.

Práce: - lakýrnické - natěračské - stolařské - zednické.

Práce: -zámečnické -kovovýroba.

Truhlářská výroba: -samonosná schodiště -nábytek -židle, stoly -postele -skříně -zahradní nábytek -interiérové i exteriérové dveře

Prodej, oprava, servis: -plynové kotle PROTHERM -topenářské práce.

Služby: -výroba interiérů z masivu a plošných materiálů -stavební výroba, dveře, okna, schody.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce staveb - zateplování objektů, sádrokartony - půdní vestavby - opravy historických památek - renovace koupelen, bytů - sanace vlhkého zdiva - podřezávání zdiva - drenážní systémy - bourací práce a demolice - odvoz suti - budování přípojek k rodinným domům - ...

Výroba, prodej: -pilařská -řezivo, desky -pořez dřeva -nábytek na zakázku. Práce: -tesařské.

Strojírny. Oprava: - strojní zařízení. Výroba: - ozubení - strojní součásti. Práce: - soustružnické - frézování - vrtání a vyvrtání - broušení - tepelné zpracování. Frézovací centra. CNC soustruhy.

Skiny druhé generace: - jedinečná technologická novinka polepů - dokonalá aplikace skinu na produkt - zvyšuje odolnost proti mechanickému opotřebení - obsahuje UV filtr v unikátní laminaci - zabraňuje vyblednutí barev po dlouhé roky. Nová technologie pracuje s revoluční PVC fólií opatřenou speciálním lepidlem s integrovanými ...

Povrchová úprava kovů: -pískování -tryskání -metalizace -barvení.

Prodáváme: - písek - štěrk - okrasné kačírky různých velikostí - kvalitní zahradní zeminu s dovozem. Provádíme: - výkopy základových pasů - zemní a demoliční práce - terénní úpravy zahrad a pozemků na klíč. Autodoprava, kontejnery, výroba zahradní zeminy.

VÝROBA: - vstřikovací formy na plasty SLUŽBY: - oblast laserového gravírování

Hydroizolace, zateplování - ploché střechy. Izolace proti spodní vodě, radonu. Program Zelená úsporám.

Služby: -soustřeďuje na realizaci rovných střech -generální opravy, nátěry, oplechování -zateplení a zelené střechy.

Návrh, realizace: - střechy. Prodej: - stavební materiál - střešní krytina.

Práce: -štěpkování porostu -výkopové -mobilní tryskání ( povrchové úpravy ) -frézování porostu -zahradnické práce -opravy stožárů VVN, VN -sprava a údržba nemovitostí -zámečnictví -zednictví -lesnictví, těžba dřeva -práce s těžkou technikou.

Pokládání, pokrývání, pokryvačství: -asfaltové střešní šindele na sedlových střechách. Opravy, oprava, údržba, rekonstrukce: -střechy s přispádováním včetně tepelné izolace -střechy nastavením nové vrstvy hydroizolace -antireflexní a udržovací nátěry střechy -lokální poruchy střech -hydroizolací.