VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické práce.

Služby: -instalatérství -zámečnictví.

Výškové práce: - certifikát pro zateplování - realizace a oprava střech - sanace železobetonových konstrukcí - ISO 9001 - program zelená úsporám.

BENSL spol. s r.o. - betonové monolitické schody. Výroba betonových monolitických schodů na zakázku. Schody s neomezenou životností, pro jakoukoliv stavbu. Snadná a rychlá výroba, možnost dalších úprav (obložení). Elegantní a prakticky nezničitelné schody.

Výroba, prodej: -stylový nábytek.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -komplexní stavby -demolice -zemní práce. Projekční činnost. Jeřábnické práce. Autodoprava: -nákladní.

Práce: -zámečnické -soustružnické -kovoobrábění.

Montáž, rozvod, oprava, servis, instalace: -vodo, topo, plyn (voda, topení, plyn) - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - plynoinstalatérské, plynařské - topenářské.

VODA TOPENÍ PLYN Práce: - vodoinstalační - kanalizační - plynoinstalační - topenářské

Služby: -sklenářství -stolařství (výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných podlah a nábytku z masivu na míru. Pořez dřeva, pila.

Stolařství: -výroba nábytku. Maloobchodní prodej: -zbraně lovecké -zbraně sportovní.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek kancelářský, bytový, do prodejen, restaurací.

Zámečnictví. Nástrojářství Práce: -zámečnické, nástrojářské -obrábění kovů, kovoobrábění.

Služby: -geodetické práce -práce v katastru nemovitostí -vyhotovení geometrických plánů -vytýčení hranic pozemků -inženýrská geodézie -vytýčení inženýrských děl* -meření jeřábových drah -meření deformací a posunů -další geodetické činnosti -polohopisné a výškopisné měření -zaměření skutečného stavu objektů ...

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: -ložiska -zámky, kování.

Čalounictví. Opravy čalounické: -historický nábytek -sedací soupravy -lamelové postele-letiště -rohové kuchyně a lavice. -veškerý čalouněný nábytek.

Práce: -klempířské -pokrývačské.

Výroba, maloobchodní prodej: -stavební konstrukce z ohýbaných trubek. Práce: -zámečnické. -kovovýroba. Vnitřní vybavení stájí.

Truhlářství, zakázková výroba: -plotovky interiérové, vchodové -dubové prahy -plotovky, výroba plotovek -dubové prahy, venkovní a vnitřní dveře -ploty a oplocení -plotové dílce -truhlářství -schody, schodiště. Podlahářské práce, pokládka: -dřevěné a plovoucí podlahy.

Truhlářství. Projekt, výroba, prodej, montáž: -nábytek kancelářský -nábytek pro prodejny, restaurace, hotely, ordinace.

Zakázková výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné šatní skříně -vestavné spotřebiče -kancelářský, bytový a dýhovaný nábytek -kuchyňský drátěný program -kuchyňská dvířka -sedací soupravy, postele -jídelní sety -obývací stěny -realizace interiéru -poradenská činnost -grafické zpracování návrhů.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -stylový, atypický nábytek -kancelářský nábytek.