VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Elektromontážní práce. Výroba: -elektromotory, transformátory -elektrická, rozvodová a spínací zařízení.

Studie, poradenství, projekce, dodávky na klíč, montáž: -geologické práce prováděné hornickým způsobem -vrtné práce pro IG** a HG** (inženýrské a hydrogeologie) -speciální vrtné práce: -diamantem -ve stísněných prostorách -pro hloubkové odvodnění staveb -pro monitoring -studny vrtané do 1020 mm -vrtané piloty -vsakovací ...

Sklenářství. VÝROBA, PRODEJ: - izolační skla - nábytková skla - laboratorní skla(plochá) - bezpečnostní skla - pískovaná, tlačená, barevná skla - sklenářský tmel - akvaria, teraria ZASKLÍVÁNÍ: - okna, dveře(veškeré tvary) - tel.:602641331 PRÁCE: - sklenářské(broušení, vrtání) - řezání zrcadel a zrcátek

Pokrývačství. Tesařství. Práce: -pokrývačské -tesařské -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže, opravy: -střechy, střešní konstrukce. Výroba: -prvky pro montované stavby, dřevostavby.

Elektroinstalace: - silnoproud i slaboproud - bytové rozvody - rodinné domy - domácí telefony - výměna bytových a elektroměrových rozvaděčů - hromosvody - sklady - průmyslové haly. Revize elektro. Rozvody antén. Projektová dokumentace elektro. Rozpočty a konzultace zdarma.

Montáž sádrokartonu, sádrokartonářské práce: - minerální podhledy - podkrovní prostory - příčky, klenby, oblouky atd. Malířské a lakýrnické práce.

Veškeré topenářské a instalatérské práce včetně projekce (EKIS-ČEA*), revize tlakových nádob. Prodej: -radiátory, radiátorové armatury a ostatní výrobky firmy HERZ. Prodej, montáž, komplexní servis, oprava: -čerpadla WILO, GRUNDFOS -armatury švýcarského výrobce IMT* -hliníkové radiátory LIPOVICA Chorvatsko -odvaděče kondenzátu KOMO ...

Zakázkové krejčovství. Výroba a prodej: -kojenecké a dětské oblečení.

Stavební a zámečnické práce. Realizace půdních vestaveb. Provádíme sádrokartonářské, obkladačské a zednické práce.

Práce: -mechanické úpravy kovů. Kovovýroba, výroba: -nástroje a nářadí.

Práce: -tesařské -truhlářské práce -pokrývačské. Realizace staveb RD.

Kovovýroba-užitkové i okrasné výrobky: -mříže -ploty -vrata -regály -houpací lavice -zahradní nábytek.

Stavební práce: - pokrývačství, klempířství - hydroizolace střech - zateplování střech - montáž a revize hromosvodů.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní, kancelářské potřeby. Instalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topení -PLYNařské, instalace a revize plynu.

Kamenictví, kameník. Zpracování: -přírodní kámen.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Elektroinstalace Revize EZS/EPS Kamerové systémy STA/SAT

HROMOSVODY: - oprava - montáž

Práce: -malířské -natěračské. Autodoprava. Výroba, prodej: -domovní rozvaděče -elektromateriál. Oprava, servis, revize: -výtahy.

Služby: -instalatérské práce -topenářské práce -mechanické čištění kanalizací.

Revize, oprava: -elektrická zařízení -elektrické rozvody.

Činnost: -stavební -obchodní -stavby na klíč -rekonstrukce -inženýrská činnost -zámečnické práce.