VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - tesařské - pokrývačské.

Práce: -stavební. Služby: -projekce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - půdní vestavby. Prodej: - stavební materiál - krytiny - střešní okna - klempířské prvky - plechy - spojovací materiál.

Služby: -pila -stolařství -doprava -elektromontáže.

Sklenářství. Řemeslnické práce: - sklenářské práce - zasklívní - rámování obrazů - lepení akvárií na míru - zasklívání oken, dveří - broušení skla.

Práce, montáž, projekce: - plynofikace - topenářské - instalaterské - zámečnické.

Firma se zabývá: -ústřední vytápění budov včetně zdrojů tepla (plynové kotle, kotle na tuhá paliva, elektrokotle, tepelná čerpadla ….) -vytápění a rekuperační větrání nízkoenergetických a klasických staveb -rozvody vody a kanalizace včetně kompletace zařizovacími předměty -plynové rozvody, průmyslové plynovody

Truhlářství. Renovace: -kuchyňské linky -bytové dveře.

Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynoinstalační

Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské - topenářské. Elektro revize.

Řemeslnické práce: - malířské - natěračské - tapetářské - nástřiky.

Zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Projekce, revize: - elektro. Práce: - elektroinstalační, elektrikářské - montáž přístrojů regulace a měření. Výroba: - hliníkové lávky.

POKLÁDÁNÍ A MONTÁŽ: - podlahové krytiny z PVC - koberce PROVEDENÍ A MONTÁŽ: - parkety - mozaika - antistatické podlahy - parkety - plovoucí podlahy - přechodové lišty - schodové hrany - korky PRODEJ: - parkety - mozaika - antistatické podlahy - parkety - plovoucí podlahy - přechodové lišty - schodové hrany - korky - ...

Provádění rekonstrukcí bytových jader, rekonstrukce, obklady, dlažby a zednické práce. Stavební práce.

Malířské a natěračské práce, stěrkování, tapetování, dekorativní úpravy stěn a dokončovací stavební práce.

Práce: - malířské - natěračské - sklenářské - tapetářské - lakýrnické.

Stavební činnost: - komplexní stavební práce - zemní práce. Řemeslnické práce: - zednické, betonářské práce.

Zakázková výroba a montáž, truhlářství, stolařství: -ložnice -obývací pokoje -dětské pokoje -předsíně -samostatné postele, patrové postele a letiště -zábradlí -v kombinaci s ocelovými prvky -celodřevěné soustružené, balustráda -schodnice, nášlapové desky -dřevené obklady venkovní i vnitřní. Materiál: -lamino, masiv, ...

Opravy motorových vozidel: -Iveco, Tatra, Liaz, Daewoo Avia. Jeřábnické práce AD 28. Prodej motocyklů, náhradních dílů a příslušenství.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře - garážová vrata. Stavební práce: - zednické - zámečnické - zateplování.