VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Opravy, revize: -hromosvody. Provozovna: -Mšenská 28, Jablonec nad Nisou, tel.:483704187.

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce. Výroba technických plynů.

Tesařské, pokrývačské práce.

Výroba, kovovýroba, zámečnicvtí: -zámky a kování -úpravy kovů -nástroje a nářadí.

Práce: - zámečnické - topenářské - instalaterské - pokrývačské - sádrokartonářské - montáž střešních oken Velux. Rozvody, projekce, revize: - plynu, vody, topení z oceli, mědi a plastu. Výroba: - zahradní lavice - houpačky, stojany na kola, vozíky na popelnice, dvířka k plynoměrům.

Poradenské a konzultační služby. Oblast strojních zařízení z hlediska podkladů pro prohlášení o shodě. Hledisko: VN (vládní nařízení) č. 168, 169, 170, 176 Revize: elektrického zařízení a spotře- bičů NN, VN i v objektech s ne- bezpečím výbuchu Provádíme a vypracováváme protokoly o určení vnějších vlivů ...

Řemeslnické práce: - instalatérské práce voda, topení, plyn - vodoinstalatérské práce, - topenářské práce. Prodej, montáž, servis: - solární panely.

Jsme stavební firma, která se specializuje na zateplovací systémy fasád, dle požadavků zákazníků zajistíme i klempířské práce a hromosvody.

Zámečnictví. Výroba: -zámečnická.

Návrh, výroba a montáž hydraulických zařízení, točitých schodů i zábradlí, mříží, vrat i s pohonem. Zabýváme se soustružením, frézováním, tvarovým řezáním laserem a vodním paprskem.

Stavební práce: - regenerace panelových domů - zateplování fasád - ploché střechy - sanace lodžií a balkonů. Provozovna: Drtinova 326/13 150 00 Praha 5 257322722

Zemědělské obchodní družstvo. Pila, zpracování dřeva, katr: - zpracování dřeva - výroba bytového, kancelářského nábytku. Zemědělská výroba. Jeřábnické a pozemní práce.

Šití, zakázková výroba, prodej: - výrobky z ovčí vlny, vlněné (spací pytle, přikrývky, podložky, polštáře) - přikrývky a polštáře z dutého vlákna. Zpracování vlny.

Provádí: -vložkování komínů na plyn -veškeré kominické práce -opravy komínů -kolaudace a revize komínů.

Revize, zkoušky: - stabilní tlakové nádoby - plynová zařízení.

Čalounictví. Oprava: - čalouněný nábytek.

Renovace omyvatelným nástřikem: -bytové jádra -kuchyňské linky -stěny -dveře -koupelny -kanceláře.

Služby: - kovovýroba, zámečnictví - broušení nástrojů.

Truhlářství. Výroba: - pergoly, altány.

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zámečnické výrobky - zámky a kování.

Truhlářství. Výroba: -truhlářská.

Prodej: -stavebniny kompletní stavební materiál KERATHERM, POROTHERM, YTONG, zdící materiál -veškeré izolace ORSIL, ROKWOL polystyren fasádní, polystyren podlahový -dlažby zámková dlažba BEST. Pokrývačské práce, pokrývačská firma: -střešní krytina KM** BETA, BRAMAC -veškeré pálené krytiny TONDACH, ...

Sklenářství: -sklenářské práce -rámování -prodej silikonů, tmelů -izolační dvojskla.

Šití: -spací pytle -prošívané přikrývky -dětské nánožníky.