VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Doprava: -nákladní: -tuzemská -auto AVIA. Půjčovna aut AVIA. Velkoobchod: -pivo. Řemeslo: -natěrač -instalatér -elektrikář -hromosvody. Zemědělské poradenství. Zprostředkování vymáhání pohledávek.

Výroba: - ocelové zárubně (všechny typy a atypy). Zakázková kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce, poskytování služeb v oblasti: - kovoobrábění (frézování, soustružení, broušení, lisování, řezání, stříhání a ohýbání plechů). Autodoprava nákladní: - vnitrostátní i mezinárodní do 5 tun ...

Stavební činnost: - práce jeřábnické.

Práce: -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství. Montáže: -střešní krytiny -střešní okna Velux. Rekonstrukce, oprava: -střechy ze všech druhů krytiny -střechy plechové. Vypracování - předběžný rozpočet u rekonstrukcí.

Reklamní agentura. Výroba: -reklamní nápisy, reklama -malby, malování velkoplošných reklam na fasády -grafické návrhy, grafika -firemní reklamní katalogy -reklamní módní fotografie.

Přípravné práce a terénní úpravy. Výkopové práce. Zemní práce. Technická rekultivace. Bourací a úklidové práce. Doprava: - nákladní a vnitrostátní.

Zámečnické a kovoobráběčské práce. Výroba: -ocelové konstrukce, přístřešky -mříže -balkóny -pojezdové brány pro RD i firmy -schody i točité -svařence =svařování MAG (MMA elektroda), TIG, CO2 =státní zkoušky na všechny druhy svařování. Povrchová úprava: -žárový zinek -úprava galvanizací -komaxit -syntetika dle ...

Veškeré malířské a natěračské práce.

Geodetická činnost: -zaměřování inženýrských sítí, vodních toků, komunikací -vytyčování stavebních objektů a liniových staveb -vytyčování konstrukčních vrstev vozovek a jejich kontrolní měření -geometrické plány pro rozdělení pozemků či zaměření staveb pro kolaudaci a zanesení do katastru nemovitostí -vytyčování vlastnických ...

Kovářské práce: -restaurátorské práce -ozdobné kování oken -ozdobné kování dveří -příslušenství ke krbům -zakázková výroba -výroba vrat a plotů -výroba schodišť.

Výškové práce montážní plošinou.

Zakázkové truhlářství.

- Dřevěné podlahy - Laminátové podlahy - Příslušenství k podlahám - Dveře a zárubně Dále nabízím: - renovaci dřevěných podlah - montáž palubkových obkladů - terasových čtverců, parapetů a ostatních výrobků souvisejících se stavebně truhlářskou výrobou.

Čalounictví, čalouník. Čalounické práce - čalounění, oprava, restaurování: -čalouněný nábytek -starožitný nábytek -bytové doplňky.

Provádíme svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, letní a zimní údržba komunikací, údržba a obnova zeleně. Opravy a výstavba veřejného osvětlení. Dále nabízíme dopravu a stavební činnost.

Zemní práce. Nákladní autodoprava. Zakládání zahrad.

Truhlářské práce: -výroba nábytku -dřevěná schodiště.

Sportservis, oprava sportovních potřeb, -lyže, vázání, brusle -výplet raket -oprava míčů Výroba klíčů, klíče, zámečnictví: -systém generálního klíče -zhotovení klíčů podle zámku -oprava a otevírání trezorů -oprava a přestavování autozámků -autoklíče (Ford, Mercedes, BMW) -klíče s imobilizérem. Nouzové otevírání bytů.

Elektroservis, elektroinstalace. Oprava, servis: - domácí elektrospotřebiče.

Stavební práce: -zemní práce -terénní úpravy -úpravy ploch pro ozelenění -bourací a demoliční práce -demontáže staveb -inženýrských sítí na klíč -výstavba vodovodních a kanalizačních řadů -výstavba a opravy vodních nádrží.

Služby: -elektroprojekce, projektování elektroinstalací.

Revize plynových zařízení do 1*** MPa*. Projekce plynovodů: -domovních -průmyslových. Školení topičů a obsluhy plynových zařízení. Plynová zařízení-poradenství. Firma Globál 3000: -výroba kojenecké vody doma -prodej vodních filtrů DIONELA -ostatní vitaminové nápoje -vitavlákniny. Distribuční centra: Plzeň, Ruská 82 tel.č. ...