VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prodej a montáž podlahových krytin. Plovoucí podlahy, PVC, parkety, renovace parket, koberce a linoleum., Podlahářské práce Benešov, Středočeský kraj.

Kompletní dodávka staveb. Rodinné domy na klíč. Rekonstrukce. Půdní vestavby - sádrokartony. Zateplování staveb.

Práce: -sklenářství -zasklívání automobilů -broušení-fasetování skla, zrcadel.

INTEM spol. s r.o. nabízí: - výstavba vnějších, vnitřních metalických a optických telekomunikačních sítí.

Umělecký řezbář. Řezbářství. Řezbářské práce na zakázku. Sochy, plastiky, skulptury.

Zámečnictví: -otevírání automobilů a bytů.

Zakázkové zámečnictví. Práce s nerezovým materiálem: -schodišťová zábradlí -vrata,brány,oplocení -branky -ozdobné mříže,pergoly -stavební konstrukce -schodiště.

Výroba: - technické plyny, zámky, kování. Montáž: - střešní konstrukce. Řemeslo: - pokrývačství - malířství - nateračství.

Stolařské, truhlářské práce. Výroba, montáž: -kuchyně -vestavěné skříně -atypické interiéry -podlahy, dveře, okna.

Náhrobky a kamenné pomníky. Služby: -sekání, obnovy, opravy, zlacení, stříbření, stínování a malování písma na náhrobky. -lepení keramických fotek na náhrobních deskách.

Prodej, opravy: -rustikální nábytek.

Řemeslo: -zámečník. Výroba: -kovové konstrukce -ploty, zábradlí i schodiště -sušáky -posuvné brány a vrata.

Řemeslo: -zámečník -autoopravna.

Kovovýroba. Výroba: -řezné nástroje -obráběcí nože -vrtáky -frézy s výměnnými destičkami a licí formy.

Čalounictví. Výroba,prodej,opravy,renovace: - čalouněný nábytek - veškeré sedací soupravy,křesla,ušáky - taburetky - matrace i zdravotní - válendy,dvoulůžka: - lamelová,polohovací - i s úložným prostorem - na pérové vložky Práce: - veškeré čalounické - čalounění dveří - potahování knoflíků - šití závěsů,záclon - ...