VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební práce: - opravy - rekonstrukce - stavby RD - bourací práce. Výkopové práce: - strojně i ručně. Úklidové práce: - v domácnosti - pro firmy.

Zajišťujeme služby ve strojírenské oblasti, kontrolu a opracováni pryžových výrobků: - dodávky výrobků pro automobilový průmysl - obrábění součástí včetně dokončování - výrobky z nerezu - výroba speciálních jednoúčelových strojů a zařízení - opracování a kontrola plastových a pryžových výrobků - drobné kompletační práce - výroba na ...

Pokládka parket, broušení parket a renovace parket v Praze. Nabízíme komplexní služby, tj. od pokládání parket, plovoucích laminátových podlah, tak i renovace a broušení parket.

Sádrokartonové konstrukce: -půdní vestavby -montáž kazetových podhledů -montáž tepelné izolace.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Instalatérské, topenářské a vodařské práce: -vnitřní rozvody plynu, kanalizace -podlahové, ústřední vytápění -systém REHAU, REVEL, GIACOMINI, GABOTHERM Materiál: -plast, měď, pozink, ocel, nerez, dle zakázky a přání zákazníka -montáž kotlů všech značek (specialista BAXI) -rekonstrukce bytového fondu -bytová jádra -rodinné domky ...

Projekce, montáž, oprava, revize: - elektro (slaboproud, vysoké a nízké napětí, NN, VN) - hromosvody - telekomunikační zařízení - elektroinstalační práce, elektrikář.

Práce: -truhlářské -podlahářské -zakázkové truhlářské práce.

Práce: -obrábění na NC strojích -kovoobráběčské práce.

Kovovýroba: -sériová i zakázková mříže, vrata. Práce: -soustružení -obrábění -frézování.

Povrchové úpravy dřevěnných a kovových konstrukcí: -lakýrnické práce -natěračské práce -lazurování dřeva -ochrana dřeva -protipožární nátěry dřeva -žárové zinkování kovů -komaxitování kovů.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky.

Dělení materiálu: -tvarové dělení materiálu oxypropanovým plamenem -pálení dílů -pálení drážek a otvorů.

Klempířství. Zámečnictví. Provozovna: -Domažlice, Cihlářská 548 tel.379720085

Výroba a prodej betonu. Práce: -stavební -zemní.

Práce: -pokrývačské,pokrývačství: -oprava a rekonstrukce střechy. -montáž,instalace všech druhů střešní krytiny. Výroba: -klempířské prvky.

Web sdružující malíře pokojů, tapetáře, lakýrníky, natěrače, písmomalíře z celé ČR.

GASTROCENTRUM: -jídelna -závodní stravování -výroba,výdej a distribuce jídla -stravovací zařízení s moderním velkokapacitním kuchyňským zařízením -rozvoz,dovoz hotových jídel -studená kuchyně -catering-nachystáme občerstvení pro obchodní jednání,podnikovou oslavu, konference,odborné semináře a jiné -samoobslužná kantýna. Forma ...

Řemesla, práce: - topenářské - vodoinstalace - vnitřní plynovody - rekonstrukce a opravy kotelen - plynofikace - tepelné izolace potrubí - elektrokotelny - olejové kotelny - akumulační a přímotopné el.kotle.

Služby: -vysokotlaké čistění a údržba kanalizace včetně domovních přípojek -vývoz septiků a tukových lapolů -ekologická likvidace.