VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: -kompletní rekontrukce RD a bytů -stavební a zednické práce -sádrokartonářské práce -ploty -malování -zámková dlažba.

JCB 3CX Zemní, výkopové práce pro stavby -inviduální profesionální přístup. Rypadlonakladač JCB 3CX. Výkopy do hloubky 6m. Strhávání ornice, veškeré terenní úpravy nakládka materiálů, zhotovení základů, propustí, demolice, planýrování, svahování, úpravy a zhotovení polních a lesních cest.

Práce: -malířské -natěračské -zateplování fasád.

Instalatérské práce: -vodoinstalace -topení.

Práce: -topenářské -instalatérské. Havarijní služba NONSTOP pro smluvní partnery: 603 437 579

Konstrukční kancelář nabízí tyto produkty: - svařovací přípravky - kontrolní přípravky - robotizovaná pracoviště pro automobilový průmysl - lisovací nástroje - obráběcí přípravky - manipulační zařízení.

Elektroinstalační práce.

Těžba a prodej haldového kameniva-lupku (ČSN 721002) -dovoz na místo vozidly T 815 nebo LIAZ. Výroba letku a dalších nosičů lesklého uhlíku pro slévárenské formovací a jádrové směsi, Výroba antuky. Zemní práce, autodoprava: -TATRA T 815 – sklápěč (možno i s vlekem) -ŠKODA 18.33 SB – sklápěč (možno i s vlekem) ...

zahradní stavby kultivace trávníky automatické závlahy zemní práce komunální úklid kácení stromů

Veškeré dřevěné konstrukce, krovy, pergoly, chatky atd.

Dodávka, montáž, oprava, revize: - voda, topení, plyn, vodo-topo-plyn. Řemeslnické práce: - instalatérské práce - vodoinstalační práce - topenářské práce - plynařské práce.

Velkoobchod,maloobchod: -vany s hydromasážními systémy dle přání zákazníka -spa* bazény s hydromasážním systémem pro dvě a více osob -vybavení pro koupelny -koupelnové, kosmetické a chemické výrobky: -soli aparfémy do koupele -parfémy do sauny -mléko a sprey do parních lázní -aromaterapie -čistící prostředky na ...

Dodávka, montáž, revize, oprava: - elektro, elektromontáže - elektroinstalace domovní, průmyslové - elektrické vytápění - rozvaděče nízkého napětí, NN - hromosvody. Řemeslo: - elektrikář.

Ruční a strojové výkopové práce. Bourací práce.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba, kovoobrábění. Výroba, dodávka, montáž: - ocelové konstrukce.

Strojní omítky. Zateplování fasád. Sádrokartonové konstrukce. Obkladačské práce.

Elektroinstalace bytů, rodinných a panelových domů. Domovní zvonky a telefony. Montáž a oprava světelných reklam. Montáž hromosvodů. Revize elektrických zařízení.

Dodávka, realizace, oprava, sanace: - průmyslové podlahy. Pronájem, půjčovna: - malá stavební technika (vibrační lišty, řezače spár, bourací a vrtací kladiva, brusky na beton aj.) - nářadí.

Malíř, natěrač.malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce. Malování, malby, malba pokojů, pokoje, rodinné domy, dům, byty, bytů, kanceláře, ordinace, hotely, restaurace, průmyslové objekty atd. Povrchová úprava interiéry, nástřikové hmoty. Strukturované omítky, omítka. Malování, malba, nátěr fasáda, fasády.

Prodej, distribuce, montáž: -plastových oken, plastová okna, okno, plastové okna -plastové dveře -montážní práce, montování oken, dveří -jiné výplně stavebních otvorů, stavební otvory -kompletní servis včetně zednických prací, zednické práce, zapravení -také pozáruční servis plastových výrobků zakoupených již dříve u jiných ...