VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Kovoobrábění: -zakázková výroba náhradních dílů -soustružení -frézování -broušení -obrábění na CNC soustruzích. Práce: -CNC soustružení (OKUMA LB300 MYW s Y osou, protivřetenem a krátkým podavačem) -soustružení, frézování, broušení na plocho, na kulato, otvory -broušení dřevonástrojů (pily, drážkovačky, sukovníky, hoblovací ...

Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Práce: -stavební -nátěry střech -klempířské -izolace -živičné krytiny -rekonstrukce bytových jader (bytová jádra), koupelen (koupelny) včetně dodávek sanitární techniky a návrhu řešení. Oprava, montáž: -hromosvody.

Prodej, montáže, instalace, opravy, servis, revize: - veřejné osvětlení - rozvaděče včetně řídícícch systémů. Poradenství v oblasti energetiky, za účelem dosažení energetických úspor. Poradenství v oblasti - obnovitelné zdroje.

Firma Ladislav.havelka.servis.cz se zabývá opravami domácích spotřebičů (vysavače, pračky, myčky), instalací kamarového sýstému, opravami počítačové techniky a čištěním sedaček nebo koberců. Seznam námi poskytovaných služeb je velmi rozmanitý. Provádíme opravy domácích spotřebičů, instalace a servis kamerových, satelitních a anténních systémů, ...

Jana Dobřanská provádí pokrývačské práce.

Střechy MT provádí pokrývačské práce, montáž různých druhů krytin.

Provádíme klempířské, pokrývačské, tesařské práce a nátěry střech a střešních konstrukcí. Beze spěchu s citem pro detail.

Kovovýroba - CNC zpracování plechů - práškové lakování - komaxit - montáž, balení, expedice

Služby: -pískování skla, pískované sklo, pískované sklenice, hrnky, pískování hrnků -reklamní pískování, reklamní předměty, dárek, dárky, logo -tryskání písku Prodej, e-shop: -sklo, sklenice, hrnky, hrnek reklamní sklenice, reklamní pískování

Výstavba, realizace, rekonstrukce, montáž: - kompletní interiéry na klíč - bytové jádra - obklady, dlažby - zateplování - stavba krbů (krby) v interiéru a v exteriéru - podlahářské práce.

Společnost PODLAHY Martin Uher s.r.o. se specializuje na pokládku a prodej plovoucích laminátových a dřevěných podlah, PVC a textilních podlahových krytin.

Hledáte spolehlivou firmu, která Vám zrealizuje Váš stavební projekt? Chcete mít jistotu, že dostanete kvalitní práci za rozumnou cenu a v dohodnutém termínu? Pak je pro Vás správnou volbou firma STAVMAN, spol. s r.o. STAVMAN je firma s dlouholetou tradicí na trhu. Od roku 1991 se zabývá obklady a dlažbami, kamenickými pracemi a veškerými ...

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské (stavby a oprava krovů, krovy) -kompletní dodávky střech, střechy na klíč -celková rekonstrukce střech -rekonstrukce střech historických objektů -dodávka a montáž výrobků LINDAB, BRAMAC, BERONIT. Velkoobchod, prodej: -střešní systémy, střešní krytiny, okapový systém, rovinné plechy (švédské ...

Práce: -instalatér -voda, topení, centrální etážové topení, rozvody -zámečnické práce, stavební zámečnictví. Půjčovna, pronájem: -lešní. Hospoda, občerstvení: -Velký Pařezitý rybník Řásná u Telče.

Práce, činnost: -stavební -inženýrské stavby -bytové, občanské stavby -průmyslové stavby -přidružená stavební výroba -nové byty na panelové zástavbě bez výtahů (nástavby). Práce: -tesařské -zemní -zámečnické Projekce: -střešní konstrukce -dřevěné stavby (dřevostavby).

Služby: -natěračské, natěrač -malby, nátěry oken, dveří, fasád a ocelových konstrukcí -cenová nabídka zdarma.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - podlahy - kuchyně - obývací stěny - ložnice, dětské pokoje - skříně - stoly.

Technické služby: -komunální odpad -TDO* (tuhý domovní odpad) aj.

Výroba, kovovýroba, strojírenská výroba: - nůžkové a teleskopické plošiny - hydraulické prvky - mostové jeřáby a hliníkárenské manipulátory - ocelové konstrukce všeho druhu - stroje pro zpracování technické pryže - ramenové nakladače - povrchové ochrany. Práce: - autojeřábem, jeřáby. Malosériová specifická výroba - ČR 20%, 48 států ...

Galvanické povrchové úpravy kovů. Zinkování, Fosfátování, Tvrdé chromování, Černění, Stříbření, Cínování, Niklování, Mědění

Nabízíme truhlářské služby. Konzultace, návrhy, výroba a následná realizace. Výroba ocelových podnoží a policových systémů z oceli. Zakázková výroba stolových desek z masivu v kombinaci s epoxidovou pryskyřicí.

Společnost Autodoprava Ješko se zabývá nákladní autodopravou, kontejnerovou dopravou, expresní dopravou, výkopovými a zemními pracemi, likvidací odpadu a suti, strojním zametáním.

Stanislav Pařenica provozuje práce s vysokozdvižnou plošinou, instalace veřejného osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce, instalace a revize hromosvodů.