VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Petr Šimánek se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, vestavěných skříní, dveří, pergol a altánů.

Petr Vrátil se zaměřuje na elektroinstalační a elektromontážní práce.

Petr Vambera se zaměřuje na opravy a montáže rozvodů vody, topení a plynu.

Přemysl Čapek se zaměřuje na zemní a výkopové práce, přípravné práce pro stavby a terénní úpravy.

Roman Žáček se zaměřuje na instalatérské a topenářské práce.

Stanislav Vácha se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení.

Tomáš Hnát se zaměřuje na vodoinstalatérství, rekonstrukce bytových jader a stavební práce.

Malířství, lakýrnictví a natěračství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Tomáš Raur se zaměřuje na opravy osobních a užitkových vozidel, výměnu pneumatik, zemní práce a na autodopravu.

Truhlářství, podlahářství, tesařství

Rudolf Muroň zajišťuje prodej klempířských a pokryvačských materiálů, opravy střech, střešních oken a krytin, klempířské a pokrývačské práce.

Šikovný zedník zajišťuje malířské, zednické a obkladačské práce, opravy a nátěry fasád. Dále rekonstrukce bytových jader, bytů a domů, odvoz sutin, elektroinstalace, vodu, topení a plyn.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

Truhlářství, výroba na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - okna - schody

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek. Návrh, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice.

Truhlářství, zakázková výroba: - vchodové a interiérové dřevěné dveře - kuchyně - nábytek z lamina i masívu - schodiště - vestavěné skříně - postele - ložnice - dětské pokoje - obklady stěn a stropů - pokládka podlah.

Elektromontáže Vítězslav Gala: - silnoproudé a slaboproudé montáže - elektromontáže - rekonstrukce, budovy, sklady, školy, RD - EZS elektronické zabezpečovací systémy objekty a napojení na PCO - EZS Jablotron, Galaxy, , Rokonet, MB series - EPS elektronické požární systémy budov sklady a napojení na HZS/PCO - EPS LITES, ALGOPLUS, LS - ...

Delfi - koupelny zajišťuje: - realizace a rekonstrukce koupelen - profesionální pokládka obkladů a dlažeb - prodej koupelnového vybavení - montáž sprchových koutů - kompletní rekonstrukce bytových jader včetně kuchyní

Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenařské.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. - zednické Dílna: - Bezručova 52, Kravaře.

Služby: -elektrická zabezpečovací signalizace -strukturovaná kabeláž -kamerové systémy -kartové a propouštěcí systém -elektrická protipožární signalizace -ozvučení budov a přesný čas -specializujeme se na činnosti týkající se ochrany majetku a osob a na montáže telekomunikačních systémů. Zajišťujeme komplexní slaboproudé rozvody ...

Elektroinstalační a elektromontážní práce, hromosvody, revize do 1000V.