VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zateplování fasád Projekční činnost Realizace a rekonstrukce - stavby

Elektroinstalační a elektrikářské práce

Tesařské práce Klempířské práce Střechy na klíč Montáž - střešní okna

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Instalace - anténní systémy Výškové práce v extrémním prostředí Výstavba - mobilní sítě

Natěračské práce - fasády Malířské práce interiéry Zateplování systémů fasád Kompletní rekonstrukce bytů

Autoservis Pneuservis Topenářské práce Zemní práce Stavba a rekonstrukce - rodinné domy na klíč Vodoinstalatérské práce

Dodávka - stavební materiál Obklady a dlažby zednické práce - plovoucí podlahy Veškeré rekonstrukce bytových a nebytových prostorů Veškeré zednické práce (obklady, dlažby, ...)

Výroba - pergoly, besídky, altánky Výroba - masivní nábytek stoly, židle, postele, skříně, lavice Zakázková výroba - okna - dveře - ditermická okna - vchodové a vnitřní dveře Výroba - schodiště Výroba - masivní nábytek (stoly, židle, postele, skříně, lavice, ...)

Oprava - obráběčské strojů a zařízení Oprava - jednoúčelové stroje a zařízení Zámečnictví

Lakýrnické práce Malířské práce Zateplování fasád Betony Ploty Základové desky - hrubé stavby Obkladačské práce - anhydrit Zednické práce - omítky i strojní stříkané - štuky - fasády

Prodej - dětské hřiště - altány - psí boudy Prodej - zahradní nábytek Prodej - ploty Prodej - zahradnické potřeby (truhlíky, květináče, ...) Prodej - chovatelské potřeby

Zámečnictví. Práce: -strojní zámečnické -domovní instalatérské: -VODOinstalatérské,instalace vody -TOPO,topenářské,topenářství,instlace topení.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické,zámečník. Výroba,kovovýroba: -zakázková výroba z nerezu,mosazi, mědi,železa -nerezová zábradlí (nerezové).

Výroba kuchyňských linek na zakázku z lamina a z masivu. Stavební práce. Truhlářství: - prodej truhlářských potřeb. Výroba atypického nábytku. Truhlářská výroba z masivu. Prodej sušeného řeziva. Vestavěné skříně. Kancelářský nábytek.

Práce: - pískování kovu,dřeva,kamene - povrchové úpravy: - práškové lakování KOMAXIT,šopování, zinkování nadrozměrných konstrukcí - zinkování plamenem i elektrolyticky - generální opravy,GO** střech - klempířské - zámečnictví - kovovýroba - výroba,montáž ochranných rámů na všechny typy nákladních,terénních a osobních ...

Montáž: - silikonové termotěsnění do oken,dveří - elektromontáže - kotle na dřevo - splynovací - teplovodní ATMOS - elektrokotle - výroba rozvaděčů - servis kotlů Atmos - elektroinstalace

Výroba: -skříně -vestavěné. Služby: -zaměření -výroba -montáž. Prodej: -stavební řezivo -krovy -latě -trámy -hranoly -prkna -fošny -obkladové a podlahové palubky.