VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost GROW LUCKY s.r.o. se specializuje na veškeré stavební práce a postará se o rychlou realizaci dle přání a potřeb zákazníka. Zaměřujeme se na stavbu domů na klíč, nabízíme také dílčí stavební práce včetně zateplování fasád či rekonstrukcí bytů a domů. Rodinné domy realizujeme v Plzni, Praze a v širokém okolí. Stavební práce: - rodinné ...

Výškové práce - montáže a demontáže ocelových konstrukcí - bourání komínů - rekonstrukce a opravy střech - svařování obalenou elektrodou ve výškách - opláštění hal.

Inteligentní dům zajišťuje montáž kamerových systémů, alarmů, domácích telefonů a jiných elektroinstalací na míru.

Pokládka - podlahové krytiny - linolea - koberce - PVC Podlahářské práce - úprava podkladů - samonivelační podlahypokládka - podlahy - korek - GSB desky - dřevotříska - plovoucí - dřevěné - parkety

Specializace v oblasti: - seřízení, nastavení, najetí ochran VN - servisní práce na vypínačích a rychloodpínačích - servis suchých i olejových transformátorů - revizní činnost elektrického zařízení - rozvodny VN

Práce: - nástrojářské - kovoobrábění - CNC obrábění - soustružení. Výroba: - nástroje - formy na vstřikovací lisy. 3D měření. Sídlo firmy: - Českobratrská 2227/7, Ostrava.

Nabízím komplexní sklenářské práce. Zajišťuji rámování a paspartování obrazů i prodej malířských potřeb, pláten, napínacích rámů, barev i štětců. Zabývám se i prodejem obrazů.

Služby: -projekce TZB-plyn, ústřední vytápění, kanalizace a vodovod -výchozí, provozní revize plynových zařízení -odborné prohlídky kotelen -školení obsluhy plynových zařízení a kotelen -poradenská činnost v oblasti plynových zařízení.

Výroba ostatního kuchyňského nábytku. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Zakázková výroba nábytku, kuchyní, ložnic a skříní. Nabídka oken a dveří. Realizace schodišť. Čalounické práce.

Komplexní montáž zdravotechniky a ústředního vytápění. Dodávka, prodej: - tepelná čerpadla - solární systémy pro ohřev vody. Stavební práce: - zednické - elektrikářské - topenářské - instalatérské.

Výroba, služby: -realizace galvanických technologií formou ucelených dodávek -dílčí dodávky, výroba z plastů, ocelové konstrukce, montáže zařízení pro průmyslové technologie -jednoúčelová a kusová zařízení pro galvanochemii -projekce a revize elektro, poradenství.

Kompletní řešení v oblasti vzduchotechniky pro bytové jednotky, domy i firemní prostory, restaurace, jídelny a kuchyně. Realizace zakázek od jednoduchých vzduchotechnických zařízení zajišťující odtah vzduchu nebo přívod vzduchu, až po rozsáhlé vzduchotechnické systémy se samostatnými vzduchotechnickými jednotkami.

Tesařské a pokrývačské práce, střechy na klíč, terasy, pergoly, zharadní domky, výškové práce.

Řemeslo, služby: - proutkař - vyhledávání podzemních zdrojů vod, tektonických poruch, geologických rozhraní, určování GPZ

Prodej, montáž, poradenství: -obklady, dlažba -ukončovací lišty, lepidla, spárovací hmoty, silikony, tmely, montážní pěny -vany, sprchové kouty, umyvadla. Doprava zdarma.

- malování obrazů olejomalbou - reprodukce francouzských zákoutí - výroba starých rámů

KP Servis zajišťuje výškové práce, demolice komínů, montáž billboardů, bannerů Realizace střech, opláštění budov. Čištění vysokotlakým zařízením.

Služby, velkoobchod: -průmyslová a bytová elektroinstalace -výroba rozvaděčů pro bytové a průmyslové použití -velkoobchod elektroinstalčním materiálem .

Práce: -malířské -natěračské - tapetářské Služby: -natáčení videa, zpracování videa -videoslužby, Svatební video

Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Stavební práce, izolace: - bazény a jezírka - hydroizolace střešních plášťů a teras - proti zemní vlhkosti i tlakové vodě - protiradonové - proti chemickým a ropným látkám.