VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Specializovaná geodetická firma, která provádí veškeré práce v oboru geodézie: -geodetické a zeměměřičské práce -práce v katastru nemovitostí -geometrické plány, geografické informační systémy -vytyčování vlastnických hranic -podklady pro výkup pozemků -identifikace parcel a vlastnictví -pozemkové úpravy -zaměření ...

Geodézie (geodezie). Naše služby a produkty - Geodetické práce komplexně: -práce v katastru nemovitostí -komplexní služby pro pozemkové úpravy -technické mapy měst, správa datových skladů -pasportizace -pasportizace budov a podpora facility managementu -pro města a obce – pasport komunikací, zeleně, mobiliáře, dopravního značení ...

Geodezie. Geodetické práce: -zeměměřičské -vytyčovací -pasportizace.

Služby: -geodezie -kompletní geodetické práce -práce v katastru nemovitostí -komplexní služby pro pozemkové úpravy -inženýrská geodezie a speciální práce -podpora projekčních a stavebních prací.

Specializovaná geodetická firma, která provádí veškeré práce v oboru geodézie: -geodetické a zeměměřičské práce -práce v katastru nemovitostí -geometrické plány, geografické informační systémy -vytyčování vlastnických hranic -podklady pro výkup pozemků -identifikace parcel a vlastnictví -pozemkové úpravy -zaměření ...

Zámečnická výroba, zámečnictví: -výroba mříží -ploty, brány -mřížové dveře -nůžkové mříže -TETRA mříže -zakázková výroba.

STAVBY - Ing. Černá, s.r.o. je stavební společnost, certifikována dle ISO 9001:2010 Dodávky na klíč, novostavby, rekonstrukce, opravy: -stavby pozemní, vodohospodářské, dopravní, průmyslové -rodinné domy -dřevostavby -půdní vestavby -zahradní stavby. Práce řemesel vlastními pracovníky: -zedník, tesař, malíř, sádrokartonář, ...

Dodávka a montáž: - sádrokartonové konstrukce - minerální podhledy.

Montáž, oprava: -veškeré elektroinstalační práce -opravy a rekonstrukce bytového fondu slaboproudé rozvody -elektrické vytápění -přímotopné konektory -sálavé panely -topné rohože -přímotopné elektrické kotle a panely -hromosvody -revize elektro.

Výkon zeměměřických činností Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Služby: - geodézie - stavební a průmyslová geodézii

Výškové práce: - nátěry, opravy, čištění a zateplování fasád. - nátěry železných konstrukcí. - montáže antén na těžko přístupná místa. - kácení a ořez stromů . - pokládky střešních krytin a opravy střech - mytí oken. - opravy a čištění okapů.

Dodávka, prodej: - kamenivo na podloží a jeho zhutnění Dodávka - dlažba dle vlastního výběru zámková, vegetační, plochá Veškeré zemní práce - výkopové a zahrnovací práce pro inženýrské sítě - úpravy terénů před stavbou a po dokončení demolice nebo stavby (včetně přistavení kontejneru a odvoz zeminy nebo sutě na skládku) - odbagrování ...

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (skříně, ložnice, stoly, ...) - dveře

Práce, vrty: -vrtání studní -čištění a vyhledání pramene -podvrty, protlaky a mikrotulneláže v běžných, ale i těch nejtvrdších horninách, kde selhávají i ty nejsilnější stroje -zemní práce kolovým rypadlem JCB 3CX -nákladní autodoprava -půjčovna mechanizace -pracujeme v celé České republice.

Geodezie: -geodetické práce, inženýrská geodezie -katastr nemovitostí. Služby v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské a zámečnické práce.

Služby: - stavby vodovodů, kanalizací - stavby pozemních komunikací, zpevněných ploch, nivelace poklopů, teplá zálivka spár, - nákladní autodoprava

Výroba, dodávka: - všechny typy skla - interiérové celoskleněné stěny a dveře - kování sklo - zimní zahrady - skleněné konstrukce.

Služby: -pokrývač -klempíř -dodávky střešních oken, zateplování stěn a stropů, půdní vestavby, sádrokartony -kompletní střechy -vazby. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Kovářská výroba uměleckého charakteru výroba: - mříže, brány, oplocení, firemní štíty, krbové příslušenství, sakrální předměty, písmo, repliky historických zbraní, zábradlí, svítidla, kovaný nábytek.

Společnost OPIÁN POŽÁRNÍ-REVIZE s.r.o. se specializuje na požární ochranu, BOZP, revize plynu, svářečské práce, vodo-topo-plyn, hasící přístroje a bezpečnostní prvky.

Velkoobchod, prodej: - svářecí technika - svářecí materiály - upevňovací a spojovací materiál. Svářeč, svařování.