VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Poradenství - vedení účetnictví a daňové evidence Obrábění

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Provedení - izolace - zemní - střešní - hydroizolace Klempířské práce Pokrývačské práce

Propvádí - topenářské práce Vodoinstalační práce

Natěračské práce Malířské práce

Tesařské práce Montáž - sádrokartony Klempířské práce Pokrývačské práce - opravy plochých střech Montáž - střešní okna

Natěračské práce Malířské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Stavební činnost Povrchové úpravy staveb Vodoinstalační práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Domovní instalatérské práce

Plynárenské práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Elektroinstalační práce - realizace elektroinstalací Kompletní rekonstrukce - bytová jádra

Montáž sádrokarton: -půdní vestavby -nástavby -příčky,předsazené stěny -snížené stropy rovné,šikmé -minerální kazetové podhledy. Montáž: -plovoucí podlahy -žaluzie vertikální a horizontální.

Elektroinstalace: -montáž do 1000 V*** -opravy a údržba -přípojky,měření,přemístění měření -přímotopné vytápění (kotle,panely) dodávka a montáž -domácí telefony,zvonky -veřejné osvětlení -hromosvody montáž a opravy -revize a porevizní opravy -přihlášky k odběru elektrické energie.