VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Zuzi Home design v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti dodávek bytových textilií od vypracování návrhu až po dodávku a realizaci. Jsme odborníci na šití a prodej záclon, závěsů na míru a postaráme se Vám také o montáž garnýží, rolet i žaluzií ve Vašem interiéru. Zajišťujeme i pokládku koberců a čalounické práce včetně výroby čalouněných ...

Prodej, montáž: - dveře, zárubně. Prodej, maloobchod: - eurodveře - celoskleněné dveře - vchodové dveře Interiérové a venkovní kování. Stolařská výroba: -kuchyňské linky -šatní skříně -dřevěné postele. Nábytek na míru.

Přesná strojírenská výroba. Činnost: - kovoobrábění, kovoobráběčství, třískové obrábění - frézování svařenců, odlitků - soustružení - zámečnictví - výroba - kovové spotřební zboží. Vše do maximální hmotnosti 20-ti tun. Opracování provádíme na konvenčních i CNC strojích. Svařování, navařování. Repase, opravy, montáž: - strojní díly, ...

Stavební firma: -zakládání staveb -piloty, mikropiloty, štětové stěny, zemní kotvy -těsnící stěny, jílocementové těsnící stěny -zemní a výkopové práce -vrtání studní -sanace sesuvů -pažení stěn výkopů -zabezpečení geologických a hydrogeologických prací.

Firma KMI.stav.s.r.o. se sídlem v Pardubicích nabízí stavební práce. V rámci naší činnosti realizujeme především výstavbu rodinných domů a rekonstrukce budov a bytových jader, kdy pro vás připravíme také 3D grafický návrh vaší nové koupelny. Současně provádíme také stavbu bazénů a pokládku zámkové dlažby, včetně výkopových prací. Dále nabízíme ...

ASRON-STAV.cz, s.r.o. se zaměřuje na zemní a stavební práce, demolice, autodopravu, ocelové konstrukce a tvorbu stavebních rozpočtů.

Rytectví: - jmenovky - firemní štítky - slepotisk - razidla do kovu - razidla do kůže - rytí do nerezu

Elektroinstalace: -montáž -údržba, opravy, revize, projekty -revize hromosvodu, nářadí -montáž, regulace, měření -vytápěcí systémy -zabezpečovací systémy

Klempířství, tesařství. Ploché střechy.

Pokrývačství, tesařství. Ploché střechy.

Služby - projekční činnost občanská, průmyslová - inženýrská činnost - projekty silnoproud, slaboprod - stavební dozor - měření a regulace - řídící systémy budov.

Služby: - měření, revize, kontrola bezpečnostních parametrů u tvářecích strojů - revize elektrických spotřebičů - měření hladiny hluku v místech obsluhy a v pracovním prostředí.

Služby: - silnoproud - slaboproud - projekce - instalace - fotovoltaické systémy - automatizace a MaR. Prodej: - fotovoltaika - transformátory.

Truhlářství. Výroba: - interiérů, exteriérů - kuchyňské linky a nábytek na míru - schody a zábradlí - dveře a zárubně - pergoly a zahradní nábytek. Prodej: - barvy, laky, lazury - montážní pěny, silikony, akryláty a lepidla na dřevo - okenní parapety, lisovaná kuchyňská dvířka - spojovací, kotevní a těsnící materiál - ...

Práce: - truhlářství. Výroba: - vybavení interiérů nábytkem na zakázku - kuchyňská linka - vestavěné skříně, dětské obývací pokoje, postele - recepce, recepční pulty, ordinace, kanceláře - zahradní pergoly - sauna.

Elektroslužby. Elektromontáž. Údržba elektrického zařízení: - oprava akumulačních kamen. Hromosvody-instalace, revize. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výroba: - rozvaděče. Revize elektro.

Zámečnické práce: - CNC ohýbání, laserové dělení plechů. Galvanovna: - zinkování, niklování, chromování technické, fosfátování, odrezení, odstranění okují.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

Elektroinstalační práce -montáže, revize elektro. Elektromontážní práce.

Elektroinstalace-elektrikář. - revize elektro.

Tesařské práce Pokrývačské práce Zednické práce Dřevostavby - na klíč, hrubé stavby Rodinné domy na klíč - zděné Foukaná izolace Climacell Provětrávané fasády Vinelyt Dřevěné obklady fasád Možnost vyřízení hypotéky Wüstenrot nebo úvěru Vyřízení - stavební povolení a projektová dokumentace