VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Dodávka, realizace, revize, záruční a pozáruční servis: -VODOinstalace, PLYNoinstalace: -rodinné domy -průmyslové objekty -vložkování komínů. Dodávky, montáže: -ústřední topení - klasické i podlahové vytápění -vodovodu -kanalizace -centrálních vysavačů -vybavení koupelen -solárních systémů -domácích vodáren a ...

Umělecké kovářství.Brány, ploty, zábradlí. Výroba, renovace, oprava: - mříže - okenní, dveřní - dekorační stěny, věšáky, kování, dveřní panty - krbové nářadí - ploty, vrata, brány - zábradlí. Řemeslnické práce: - kovářské.

Zednické práce. Výkopové práce - hroby. Obklady, dlažby. Terasy, montáže oken a dveří. Zámecká dlažba. Chodníky. Hodinovy manžel na cokoliv, práce všeho druhu. Kompletní úklidové práce.

Barluskat CNC soustružení obrábění Zajonc sériová výroba s použitím CNC technologie kovoobrábění, na rotačních soustruzích a soustružnických automatech. Stěžejní a úzce vyhraněný program firmy Barluskat s.r.o. je CNC strojní obrábění kovů kovoobrábění na rotačních strojích CNC soustruzích. Soustřeďujeme se především na CNC sériovou výrobu ...

Společnost TEB Český Těšín s.r.o., která působí již déle, jak 12 let se zabývá: Výroba elektrospotřebičů Lisování a tváření kovu za studena ( automotiv ) Teflonování Společnost je certifikovaná na systém kvality ČSN EN ISO 9001:2016.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Stavební firma - zemní práce - inženýrské sítě - stavební práce na pozemních komunikacích

Vodoinstalatérské, topenářské, plynoinstalační práce. Revize plynových zařízení. Servis, opravy plynových spotřebičů. Montáž kotelen nad 50kW.

Kovoobrábění. Průmyslové modely. Zakázková výroba: - měřící zařízení. Řemeslo: - konstruktér - soustružník - nástrojář - strojní zájmečník - svářeč - brusič - frézař - horizontkář.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Komplexní služby v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie

MAPO-MONT, s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže kamerových a zabezpečovacích systémů, požární signalizace a domácích telefonů.

Práce, oprava: -střešní hydroizolace a údržba budov-izolace-střechy vodotěsné (hydroizolace) včetně tepelné izolace -střecha plochá -lokální, generální -nátěry živičné krytiny -hromosvody -ochranné nátěry zdivo -obložení výtahové šachty -oprava, výměna klempířské prvky včetně nátěrů -izolace spodní staveb. Dodávka: zelené a obrácené ...

Firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči na Vysočině se specializuje na provádění nových a rekonstrukci stávajících elektrických instalací včetně provozu a údržby veřejného osvětlení. Také vlastníme velké množství montážních plošin pro práci ve výškách a provádíme přepravu nadměrných nákladů těžkou autodopravou. Mezi naše další služby se také ...

František Chytka provozuje truhlářství, kvalitní nábytek do všech interiérů

Centrum povrchových ochran. Provádíme: -tryskání nerezového materiálu (pískování) -metalizace (šopování) -balotinování -mobilní tryskání - nový tryskací box 15x6 m -otryskávání před provedením nátěru -nátěry kovových konstrukcí, nádrží, kamene, zdiva ... .

Firma Lukáš Rychlý sídlící v okrese Kladno v obci Cvrčovice nabízí svým zákazníkům veškeré instalatérské práce. V rámci naší činnosti se zabýváme proplachováním podlahového topení a topných okruhů, čištěním rozvodů pitné vody dle DIN 1988-2 a dezinfekcí rozvodů pitné vody. Proplachování provádíme kompresorem ROPULS EDM. Nabízíme Vám také montáž a ...

Přípravné práce pro stavby - veškeré stavební práce - výkopové práce - pomocné práce - pokládku zámkové dlažby - pokládku obrubníků - terénní úpravy

Pokládka zámkové dlažby a montáž pletivových plotů včetně betonových podezdívek. Prodáváme také materiál ke stavbě oplocení.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

Adam Kopka se zaměřuje na čištění komínů, kominictví, vložkování a další s tím související služby.

Realizace: - epoxidové, polyuretanové podlahy - quartsové podlahy - dekorativní podlahy - antistatické podlahy - nátěry na beton - samonivelační stěrky Broušení, frézování, opravy podlah. Kamenné koberce. Pokládka podlahových krytin: - vinyl, PVC, koberce, laminátové podlahy.